Putovanje Toskanom s kuhačom u ruci
Putovanje Toskanom s kuhačom u ruci
Oni koji me poznaju godinama, oni koji me stvarno dobro poznaju više i ne pitaju gdje ću na godišnji odmor. Iako, ja ne volim tu riječ „godišnji odmor“ jer mislim da se mi godišnje trebamo češće odmarati, makar u onim malim, slatkim dozama. I vjerujem da se tako odmaramo, svatko na svoj način. Ono što zovemo godišnjim odmorom čisto je izbivanje od posla na duže vrijeme, barem fizički, jer danas je teško zaboraviti na posao već u onim trenucima kada jurimo prema vratima i kolegama dovikujemo „vidimo se za tjedan-dva-tri...!“. Čini mi se da onaj tren kad...
Više

Najbolji pekmez od šljiva
Najbolji pekmez od šljiva
Prije 368 dana Rana je jesen vrijeme šljiva koje su upravo savršeno voće za konzerviranje kroz dulje vrijeme, a ovaj pekmez tako savršeno paše...
Više
Pita od limuna
Pita od limuna
Prije 7 dana Pita od limuna odličan je izbor za svako godišnje doba – kada je toplo, ona osvježava, a kada je hladno, ukusan...
Više
Kremasto- krepka juha od hokaido tikve
Kremasto- krepka juha od hokaido tikve
Prije 8 dana Hokaido bundeve prave su riznice vitamina i minerala kojih organizmu gotovo nikada nije dosta, osobito sada kada nastupaju hladni, kišni jesenski...
Više
Čokoladna mousse torta sa želeom od malina
Čokoladna mousse torta sa želeom od malina
Prije 44 dana Htjeli biste napraviti savršenu rođendansku tortu, ali vaše vas amaterske vještine u tome ograničavaju? U tome vam mogu pomoći vaši i...
Više
Pašteta od tune
Pašteta od tune
Prije 45 dana Neovisno o tome jeste li amater ili pravi profesionalac u kuhinji, uz pomoć portala Kuhari.com možete napraviti mnoga ukusna jela. Za...
Više
Zeleni proteinski smoothie s konopljom
Zeleni proteinski smoothie s konopljom
Prije 44 dana Za većinu ljudi zelena boja sinonim je za prirodno, zdravo i bogato vitaminima. Kako biste navedene kvalitete na što ukusniji način...
Više
Nizza salata
Nizza salata
Prije 44 dana Želite li napraviti vrhunsku, bogatu i ukusnu salatu i pritom napraviti korak dalje od jednostavno nasjeckanog povrća? Ako je vaš odgovor...
Više
Kako napraviti beskvasni kruh od cikle?
Kako napraviti beskvasni kruh od cikle?
Prije 147 dana Maja Kefeček bavi se promicanjem zdrave i prirodne prehrane. Iskoristite njezin recept za starter za beskvasni kruh te pripremite zdravu domaću...
Više
Panacotta
Panacotta
Prije 92 dana Projekt Kuhari.com rezultat je rada kulinarskog entuzijasta, Marka Lušića, koji vam u suradnji s kuharima amaterima, ali i profesionalcima, donosi niz...
Više
Domaći zdravi grisini iz kuhinje Maje Kefeček
Domaći zdravi grisini iz kuhinje Maje Kefeček
Prije 82 dana Slatkim i slanim jelima od brašna velik broj ljudi vrlo teško odolijeva, posebice ako su pekarske delicije pripremljene kod...
Više
Tart od borovnica s trešnjama
Tart od borovnica s trešnjama
Prije 92 dana Pravu voćnu poslasticu pripremili su naši prijatelji Kuhari.com, s portala posvećenog svim ljubiteljima kulinarskih delicija - kako amaterima, tako i profesionalcima....
Više
Sladoled s bananama i šumskim voćem
Sladoled s bananama i šumskim voćem
Prije 92 dana Portal Kuhari.com pripremio je za vas mnogo pisanih, ali i video recepata kuhara amatera i profesionalaca. Za vas smo odabrali brzinsku...
Više
Salata s pikantnom piletinom i avokadom
Salata s pikantnom piletinom i avokadom
Prije 92 dana U suradnji s portalom Kuhari.com, donosimo vam recept za salatu s piletinom i avokadom kako je priprema Nikolina Dianezević. Za ovu...
Više
Pesto do bosiljka Jamieja Olivera
Pesto do bosiljka Jamieja Olivera
Prije 112 dana Kada uz neki recept stoji ime Jamieja Olivera, njegova izvrsnost nikada nije upitna. Njegovo dinamično kuhanje uvijek iznjedri odlične recepte, a...
Više
Čokoladni mousse s jagodama
Čokoladni mousse s jagodama
Prije 132 dana Helena Jakoliš donosi vam recept koji spaja dvije omiljene namirnice, jagode i čokoladu. Kako je sezona jagoda pred nama, pravi je...
Više
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Jutro ne mogu zamisliti bez: