Najbolji pekmez od šljiva
Najbolji pekmez od šljiva
Rana je jesen vrijeme šljiva koje su upravo savršeno voće za konzerviranje kroz dulje vrijeme, a ovaj pekmez tako savršeno paše uz kolače, kekse i mlijeko, palačinke. Pekmez je toliko ukusan da nam se često dogodi da umjesto zamišljene jedne ture, zbog apetita ukućana, napravimo dvije ili tri ture.     Koliko dugo može stajati u smočnici? Zaista ne bismo znali reći jer se sve zalihe pouzdano isprazne do prvih dana proljeća.   Upute za izradu pekmeza od šljiva:   1. Za pekmez birajte šljivu bistricu, ali onu sitniju - još je bolje ako u prirodi pronađete divlju šljivu. Mi...
Više

Putovanje Toskanom s kuhačom u ruci
Putovanje Toskanom s kuhačom u ruci
Prije 11 dana Oni koji me poznaju godinama, oni koji me stvarno dobro poznaju više i ne pitaju gdje ću na godišnji odmor. Iako,...
Više
Zapečeni grah
Zapečeni grah
Prije 15 dana Kuhari.com i Igor Petak nude vam recept za ukusni zapečeni grah s povrćem i slaninom. Ova mahunarka neutralnog je okusa i...
Više
Pita od limuna
Pita od limuna
Prije 15 dana Pita od limuna odličan je izbor za svako godišnje doba – kada je toplo, ona osvježava, a kada je hladno, ukusan...
Više
Kremasto- krepka juha od hokaido tikve
Kremasto- krepka juha od hokaido tikve
Prije 16 dana Hokaido bundeve prave su riznice vitamina i minerala kojih organizmu gotovo nikada nije dosta, osobito sada kada nastupaju hladni, kišni jesenski...
Više
Čokoladna mousse torta sa želeom od malina
Čokoladna mousse torta sa želeom od malina
Prije 52 dana Htjeli biste napraviti savršenu rođendansku tortu, ali vaše vas amaterske vještine u tome ograničavaju? U tome vam mogu pomoći vaši i...
Više
Pašteta od tune
Pašteta od tune
Prije 53 dana Neovisno o tome jeste li amater ili pravi profesionalac u kuhinji, uz pomoć portala Kuhari.com možete napraviti mnoga ukusna jela. Za...
Više
Zeleni proteinski smoothie s konopljom
Zeleni proteinski smoothie s konopljom
Prije 52 dana Za većinu ljudi zelena boja sinonim je za prirodno, zdravo i bogato vitaminima. Kako biste navedene kvalitete na što ukusniji način...
Više
Nizza salata
Nizza salata
Prije 52 dana Želite li napraviti vrhunsku, bogatu i ukusnu salatu i pritom napraviti korak dalje od jednostavno nasjeckanog povrća? Ako je vaš odgovor...
Više
Kako napraviti beskvasni kruh od cikle?
Kako napraviti beskvasni kruh od cikle?
Prije 155 dana Maja Kefeček bavi se promicanjem zdrave i prirodne prehrane. Iskoristite njezin recept za starter za beskvasni kruh te pripremite zdravu domaću...
Više
Panacotta
Panacotta
Prije 100 dana Projekt Kuhari.com rezultat je rada kulinarskog entuzijasta, Marka Lušića, koji vam u suradnji s kuharima amaterima, ali i profesionalcima, donosi niz...
Više
Domaći zdravi grisini iz kuhinje Maje Kefeček
Domaći zdravi grisini iz kuhinje Maje Kefeček
Prije 90 dana Slatkim i slanim jelima od brašna velik broj ljudi vrlo teško odolijeva, posebice ako su pekarske delicije pripremljene kod...
Više
Tart od borovnica s trešnjama
Tart od borovnica s trešnjama
Prije 100 dana Pravu voćnu poslasticu pripremili su naši prijatelji Kuhari.com, s portala posvećenog svim ljubiteljima kulinarskih delicija - kako amaterima, tako i profesionalcima....
Više
Sladoled s bananama i šumskim voćem
Sladoled s bananama i šumskim voćem
Prije 100 dana Portal Kuhari.com pripremio je za vas mnogo pisanih, ali i video recepata kuhara amatera i profesionalaca. Za vas smo odabrali brzinsku...
Više
Salata s pikantnom piletinom i avokadom
Salata s pikantnom piletinom i avokadom
Prije 100 dana U suradnji s portalom Kuhari.com, donosimo vam recept za salatu s piletinom i avokadom kako je priprema Nikolina Dianezević. Za ovu...
Više
Pesto do bosiljka Jamieja Olivera
Pesto do bosiljka Jamieja Olivera
Prije 120 dana Kada uz neki recept stoji ime Jamieja Olivera, njegova izvrsnost nikada nije upitna. Njegovo dinamično kuhanje uvijek iznjedri odlične recepte, a...
Više
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Pripremaš li prirodne sokove sam kod kuće?