Zdravo i fino

Sirovo i jednostavno - torta od krušaka i maka

Mihaela Devescovi otkriva recept za brzu i jednostavnu tortu od krušaka i maka

Sirovo i jednostavno - torta od krušaka i maka

Neobična kombinacija kruški i maka razveselit će nepce svakog gurmana, a dodatni razlog zašto biste trebali isprobati baš ovu tortu je brzina i jednostavnost pripreme - za razliku od uobičajenih torti, ova ne zahtijeva kuhanje!

Sastojci

Podloga od maka:
- 200 gr maka
- 1 šalica datulja
- 1/4 šalice limuna

Sve sastojke iziksajte u blenderu ili multipraktiku do smjese koja se drži zajedno. Raširite dobivenu smjesu od maka preko kore.

Krema:
- 4 kruške
- 2 šalice indijskih oraščića
- datulje ili agava sirup
- vanilija

Sve sastojke miksajte u blenderu do glatke kreme. Kremu rasporedite ravnomjerno po vrhu. Tortu stavite u hladnjak na 3 sata te poslužite.

 

Sirovo i jednostavno - torta od krušaka i maka

Autorica: 

Mihaela Devescovi
www.sirovahrana.hr 

 

 

 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.