Naturala.hr
  • Zdravlje
    • Zdrave priče
    • Prehrana
    • Mršavljenje
    • Zdravi recepti
    • Solgar
  • Wellness
    • Wellness i spa
    • Relaksacija
    • Fitness i joga
    • Ljepota
    • Poliklinika Bagatin
  • Lifestyle
    • Putovanja
    • Doza inspiracije
    • Ispunjen život
    • Ekologija
  • U fokusu
    • Kolumne
    • Solgar
    • Promocije
    • Predstavljamo
    • Događanja
    • Odgovori našeg stručnjaka
    • Zdravlje a-z
  • Naturala Life
    • Časopis
  • Inovator Tvrtko Matijević predstavio ‘prirodni botox’ – BeeVenom touch serum za lice
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • Održana večer zahvale “Hvala, sestro”: ‘Biti medicinska sestra je poziv, a ne posao’
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • Uoči Majčinog dana Curaprox naučio mame i djecu svih uzrasta kako održavati oralnu higijenu!
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • Vino uz žlicu u Nico’su – bistrou u srcu Zagreba
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • Bezuvjetna ljubav: Ove su pasmine pasa – najrazmaženije!
    • Posted on 22. svibnja 2023.21. svibnja 2023.
Naturala.hr
  • Zdravlje
    • Zdrave priče
    • Prehrana
    • Mršavljenje
    • Zdravi recepti
    • Solgar
  • Wellness
    • Wellness i spa
    • Relaksacija
    • Fitness i joga
    • Ljepota
    • Poliklinika Bagatin
  • Lifestyle
    • Putovanja
    • Doza inspiracije
    • Ispunjen život
    • Ekologija
  • U fokusu
    • Kolumne
    • Solgar
    • Promocije
    • Predstavljamo
    • Događanja
    • Odgovori našeg stručnjaka
    • Zdravlje a-z
  • Naturala Life
    • Časopis
43K
0
354

Početna stranica Zdravlje Pasta Carbonara: Popularni chef iz New Yorka otkriva recept za svoj klasik

  • Prehrana

Pasta Carbonara: Popularni chef iz New Yorka otkriva recept za svoj klasik

Kako bi izbjegao nagađanja o tome kako nastaje savršeno remek-djelo talijanske kuhinje, slavni kuhar Luciano Monosilio, zvan Kralj Carbonare, odao je svoj prepoznatljivi recept

  • Posted on 26. veljače 2023.26. veljače 2023.
  • 1 min
  • Autor: Nikolina Petan
  • Foto: Pexels i Instagram
Total
0
Shares
0
0
0
Total
0
Shares
0
0
0

Ponekad najbolji obroci dolaze upravo iz naše kuhinje. Ne samo da postoji nešto simpatično, i usudimo se reći romantično, u umjetnosti kuhanja, već je i to siguran način da impresionirate goste koje ste pozvali na večeru.

Kako bi izbjegao nagađanja o tome kako nastaje savršeno remek-djelo talijanske kuhinje, časopis Haute Living zamolio je slavnog njujorškog kuhara Luciana Monosilla, zvanog Kralj Carbonare, za im oda svoj prepoznatljivi recept. Priprema, pozor…

View this post on Instagram

A post shared by Giallozafferano (@giallozafferano)

Sastojci (za 4 osobe):

  • 280 g špageta
  • 4 žumanjka
  • 30 g naribane Grana Padano
  • 20 g ribanog pecorina
  • 2 g mljevene paprike
  • 200 g guancialea (sušene svinjske čeljusti) narezanog na ploške od 1 cm

Priprema:

Skuhajte tjesteninu u kipućoj vodi kako je naznačeno na pakiranju.

U procesoru umutite žumanjke s Grana Padanom, pecorinom i masnoćom otopljenom od pečenja guancialea. Kremu ostavite da odstoji.

Nakon što je tjestenina kuhana, premažite je začinima u čeličnoj posudi tako da bude kremasta.

Dodajte malo vruće vode i malo mljevene paprike. Za kraj izvadite tjesteninu, naribajte preostali pecorino i pospite svježe mljevenim paprom.

Za najbolje rezultate poslužite jelo na odgovarajućoj temperaturi – najbolje je toplo, ali ne prevruće.

Pročitaj i ovo:

  • Edita Šimić (Kuživancija): Tjestenina od gljiva, inćuna i limuna
  • Tjestenina bez glutena koju možete napraviti od samo 3 sastojka
  • Ideja za slasni i zdravi vikend – ručak: Brza zelena tjestenina
Total
0
Shares
0
0
0
Prethodni članak
  • Zdravi recepti

Prva pomoć kod lošeg zadaha – izbjegnite neugodne situacije!

  • Posted on 24. veljače 2023.23. veljače 2023.
  • Autor: Nikolina Petan
  • Foto: Pexels
Pročitaj
Sljedeći članak
  • Prehrana

Nutricionist Branimir Dolibašić: Što je emocionalno hranjenje ili jedenje?

  • Posted on 27. veljače 2023.26. veljače 2023.
  • Autor: Branimir Dolibašić, mag. nutr.
  • Foto: Pexels
Pročitaj
Pročitaj i ovo
Pročitaj
  • Prehrana

Maslinovo ulje: 6 stvari koje uvijek trebate izbjegavati kada ga koristite

  • Posted on 12. svibnja 2023.11. svibnja 2023.
  • 3 min
  • Autor: Nikolina Petan
  • Foto: Pexels
Pročitaj
  • Prehrana

Tjestenina s mladim lukom – proljetno hit jelo puno aroma

  • Posted on 2. svibnja 2023.2. svibnja 2023.
  • 2 min
  • Autor: Nikolina Petan
  • Foto: Unsplash
Pročitaj
  • Prehrana

Menstrualni bolovi: Koje namirnice mogu ublažiti jake grčeve?

  • Posted on 26. travnja 2023.26. travnja 2023.
  • 3 min
  • Autor: Naturala.hr
  • Foto: Pexels
Pročitaj
  • Prehrana

Kraljice proljetnog tanjura: Pripremite šparoge na pet načina i u tren oka!

  • Posted on 25. travnja 2023.25. travnja 2023.
  • 5 min
  • Autor: Naturala.hr
  • Foto: Pexels i Unsplash
Pročitaj
  • Prehrana

Ravnotežom u crijevima do željene figure

  • Posted on 24. ožujka 2023.24. ožujka 2023.
  • 3 min
  • Autor: Naturala.hr
  • Foto: Bojan Zibar
Pročitaj
  • Prehrana

“Uravnotežena prehrana uvijek je bolja od ograničavanja”

  • Posted on 23. ožujka 2023.23. ožujka 2023.
  • 3 min
  • Autor: Naturala.hr
  • Foto: promo
Pročitaj
  • Prehrana

Prekomjerna težina godišnje odnese 2.8 milijuna života

  • Posted on 8. ožujka 2023.8. ožujka 2023.
  • 3 min
  • Autor: Naturala.hr
  • Foto: promo
Pročitaj
  • Prehrana

Savjeti chefova: Ovih 5 trikova pomažu da napravite najbolju kajganu ikad!

  • Posted on 1. ožujka 2023.28. veljače 2023.
  • 3 min
  • Autor: Nikolina Petan
  • Foto: Pexels
Najnovije
  • Dr. med. Mateja Tošić Jukić: Najbolje vrijeme za pregled madeža je – sada!

    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
    • 5 min
    Pročitaj
  • Kako umjetna inteligencija ‘vidi’ arhitektonsku budućnost gradova

    • Posted on 21. svibnja 2023.21. svibnja 2023.
    • 2 min
    • Foto: Promo
    Pročitaj
  • S medom, uljem ruže ili lavande: Ovo su 3 kupke za ultimativno opuštanje

    • Posted on 20. svibnja 2023.19. svibnja 2023.
    • 2 min
    • Foto: Unsplash
    Pročitaj
  • ING-GRAD poziva učenike obrtničkih škola da se prijave za plaćenu praksu i stipendije

    • Posted on 19. svibnja 2023.19. svibnja 2023.
    • 2 min
    • Foto: Promo
    Pročitaj
  • Zašto se osjećamo naduto tijekom PMS-a i kako to spriječiti?

    • Posted on 19. svibnja 2023.18. svibnja 2023.
    • 3 min
    Pročitaj
Izdvojeno
  • 1
    Inovator Tvrtko Matijević predstavio ‘prirodni botox’ – BeeVenom touch serum za lice
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • 2
    Održana večer zahvale “Hvala, sestro”: ‘Biti medicinska sestra je poziv, a ne posao’
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • 3
    Uoči Majčinog dana Curaprox naučio mame i djecu svih uzrasta kako održavati oralnu higijenu!
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • 4
    Vino uz žlicu u Nico’su – bistrou u srcu Zagreba
    • Posted on 22. svibnja 2023.22. svibnja 2023.
  • 5
    Bezuvjetna ljubav: Ove su pasmine pasa – najrazmaženije!
    • Posted on 22. svibnja 2023.21. svibnja 2023.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter

PRATITE NAS
43K
0
354
Najnovije objave
  • Turistička ponuda Primorja u lipnju bogatija za Večer od mora
    • Posted on 18. svibnja 2023.18. svibnja 2023.
    • Foto: promo
  • Fascinantno: Indijski restoran napravljen je u potpunosti od kartona!
    • Posted on 18. svibnja 2023.18. svibnja 2023.
    • Foto: Promo i Instagram
  • Kako aparati mogu štedjeti u kućnom budžetu: 10 savjeta koje svi trebamo znati
    • Posted on 17. svibnja 2023.17. svibnja 2023.
    • Foto: Pexels
  • Laserska epilacija – PRIMELASE uređaj kao najbezbolnije i trajno rješenje do savršeno glatke kože!
    • Posted on 17. svibnja 2023.17. svibnja 2023.
O nama
  • Impressum
  • Opći uvjeti korištenja
  • Pravila privatnosti i politika kolačića
  • Kontakt
Naturala.hr
  • Zdravlje
  • Wellness
  • Lifestyle
  • U fokusu
  • Naturala Life
COPYRIGHTS © 2023 NATURALA.HR. ALL RIGHTS RESERVED.

Upiši traženi pojam i stisni Enter.