Fina pješčana plaža, nježni zvuk valova, osunčana koža i hladno piće – ovo je definitivno najbolja strana odmora! U novom restoranu i baru Hoku (na havajskom ”zvijezda u usponu”) prestižnog Falkensteiner Hotela & Spa Jesolo, uživajte u uzbudljivoj à la carte fuziji chefa Massimiliana Sperlija i koktelima bar menadžera Maura Isidora. Otkrivamo vam magiju tiki koktela Molokini. Živjeli!

Molokini
Sastojci:
- 5 cl bijelog ruma
- 4 cl Passoa likera
- 3 cl pirea od breskve
- 3 cl pirea od marakuje
- 2 cl soka limete
- Soda
Priprema:
Sve sastojke miksajte u blenderu, a za potpuni dojam poslužite u tiki čaši za koktele.

Naturala Life br. 13
Pretplati se na tiskano izdanje časopisa Naturala Life ili ga kupi na odabranim prodajnim mjestima i uživaj u sadržajima koji inspiriraju i mijenjaju perspektivu. Online izdanje čitaj besplatno na servisu Issuu.
Promaknula su ti prethodna izdanja časopisa Naturala Life i Naturala Health? Pročitaj ih online!







