U zimskim danima ništa ne godi kao zdjelica tople juhe. Iako vjerojatno još uvijek niste kušali juhu od potočarke, možda je sada pravo vrijeme da je isprobate i nahranite imunitet. Najbolji dio? I oni koji nisu vični u kuhanju će s lakoćom pripremiti ovo slasno jelo koje će vam okrijepiti dušu i tijelo.
Sastojci:
- 2 krumpira
- 2 luka
- 2 češnja češnjaka
- maslinovo ulje
- 400 ml organskog temeljca
- 3 snopa potočarke
Priprema:
- Ogulite i grubo nasjeckajte krumpir, luk i češnjak.
- U velikoj posudi zagrijte malo maslinovog ulja, a zatim pirjajte krumpir, luk i češnjak sve dok luk ne omekša.
- Dodajte organski temeljac te pirjajte dok krumpir ne omekša. Procijedite i dodajte potočarku te kuhajte još 3 do 4 minute.
- Juhu promiješajte pomoću ručnog miksera dok smjesa ne postane glatka.
Pročitaj i ovo:
- Francuska juha od luka: Kulinarski klasik koji slavi običnu namirnicu
- Krem juha od cikle i đumbira koja će nahraniti vaš imunitet
- Zamjenski obrok u juhama: Bodykey by nutrilite za zdraviji životni stil
Pretplati se na tiskano izdanje časopisa Naturala life i uživaj u inspirativnim tekstovima koji mijenjaju perspektivu. Promaknula su ti prethodna izdanja časopisa Naturala Life? Pročitaj ih online!







