Gorenje predstavlja novu generaciju pećnica i ploča za kuhanje. Tom prilikom, u razdoblju od 10.03. do 30.06.2015., za svoje kupce pripremili su poklone uz određene modele pećnica i ploča za kuhanje, te vas pozivaju da sudjelujete u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju". Javite nam kako unosite zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš vi otputujete na gastro turu u London po vašoj mjeri ili naučite kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona!
Baš kao profesionalni kuhar
Uz 15 modela Gorenje pećnica možete birati i između 20 modela Gorenje ploča za kuhanje s izabranom tehnologijom i dorađenim izgledom. Ljudi žele kuhati kao profesionalni kuhari, oduševiti goste svojim kulinarskim znanjem i razmaziti svoju obitelj zdravim i ukusnim obrocima. Sve to obično zahtijeva vrijeme i ponešto znanja. Ploče za kuhanje Gorenje su baš zato zamišljene kao kuharski asistenti koji su jednostavni za uporabu i svakome omogućavaju izvrsne rezultate. Sve indukcijske i plinske ploče za kuhanje, te ploče za kuhanje s HiLight grijačima nude funkcije i svojstva s kojima je kuhanje sasvim jednostavno, a jela su ukusna i zdrava.
>>Gorenje pećnice – savršenstvo praktičnosti i inovativnosti
Iskusite okuse Azije
Wok plamenici omogućavaju vam da iskusite okuse Azije, i to kod kuće. Vrlo brzo dosežu punu snagu i visoku temperaturu te na taj način svakome omogućavaju lako kuhanje u azijskom stilu. Kako bi vaša jela bila ukusna i zdrava, za to brinu Gorenje pećnice i ploče za kuhanje, a na vama je samo da odabirete delicije, kao što je piletina Teriyaki prema sljedećem receptu.
Sastojci:
– 600 g filea pilećih prsa
– 1,5 dl soja sosa
– 0,5 dl meda
– 1 žličica naribanog svježeg đumbira
– papar
– 4 žlice biljnog ulja
– 2 mlada luka
Priprema:
U tavi polagano zakuhajte soja sos i med uz stalno miješanje. Dodajte naribani đumbir, promiješajte i maknite s vatre. Pileća prsa narežite na odreske debljine cca 1 cm, lagano istucite i začinite svježe mljevenim crnim paprom. U velikoj tavi zagrijte ulje, dodajte pileće odreske i pecite na jačoj vatri sa svake strane cca 3 minute, dok ne dobiju lijepu zlaćanu boju.
Smanjite vatru, dodajte pripremljeni umak i kuhajte još cca 5 minuta, lagano okrećući piletinu u umaku. Odreske piletine izvadite iz tave i narežite na manje komade. Umak reducirajte dodatnim kuhanjem na laganoj vatri cca 3 minute. Meso prelijte umakom, pospite nasjeckanim mladim lukom, te poslužite uz rižu i povrće kuhano na pari.
Sudjelujte u nagradnom natječaju "Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju", javite nam kako unosite zadovoljstvo u svoju kuhinju i možda baš vi otputujete na gastro turu u London po vašoj mjeri ili naučite kuhati uz mentore iz kulinarske radionice Moja kuhaona! Više informacija potražite na www.gorenje.hr