Smješten na zapadnoj obali austrijskog jezera Wörth, Falkensteiner Schlosshotel Velden simbol je luksuza i uživanja, a gostima nudi kraljevski tretman hotela s pet zvjezdica. Gasto znalci uživat će u restoranu Schlossstern koji je član prestižne gastronomske organizacije JRE – Jeunes Restaurateur Restaurant. U hotelskom baru Schlossbar Charly Walker opuštanje je zajamčeno uz zvuke klavira i odlične koktele. Evo što su pripremili chef Thomas Gruber i bar menadžer Kevin Gerlach.
Thomas Gruber Kevin Gerlach
Pitahaya Mohito
Sastojci:
- 5 cl Havana Club 3Y ruma
- 4 kocke bijelog šećera
- 2-3 listića metvice
- 3-4 komada Pitahaye (plod kaktusa, ovisno o veličini)
- 0,1 l sode
Priprema:
Miksajte šećer, metvicu i zgnječenu pitahayu. Dodajte rum, sodu i led. Ukrasite preostalom pitahajom i listićima metvice.

Ceviche
Sastojci:
- 80 g orade
- 30 g Leche de Tigre
- 15 g jabuke
- 10 g crvenog luka
- 20 g zelenih šparoga
- 3 g ulja kopra
- 3 g potočarke
Ulje kopra:
- 100 g kopra
- 200 g ulja sjemenki grožđa
- Kiseli crveni luk:
- 2000 g crvenog luka
- 2000 g rižin octa
- 500 g šećera
Priprema:
File orade izrežite oštrim nožem na ploške debljine 5 mm. Stavite ribu u posudu i marinirajte s Leche de Tigre. Jabuku narežite na kockice. Stavite ribu s marinadom na tanjur
Ukrasite jabukom narezanom na kockice, crvenim lukom i zelenim šparogama. Posložite potočarku dekorativno i podlijte jelo s malo ulja kopra.
Ukiseljeni luk
Luk narežite uzdužno na trake, prelijte ga marinadom i hladnom vodom i pustite da odstoji.

Naturala Life br. 13
Pretplati se na tiskano izdanje časopisa Naturala Life ili ga kupi na odabranim prodajnim mjestima i uživaj u sadržajima koji inspiriraju i mijenjaju perspektivu. Online izdanje čitaj besplatno na servisu Issuu.
Promaknula su ti prethodna izdanja časopisa Naturala Life i Naturala Health? Pročitaj ih online!









