Advertisement

O autoru

Jelena Kallay

Jelena Kallay

Kolumna LJUBIMCI, KUŽIMO SE?

Jelena Kallay oduvijek je bila okružena životinjama i znala je da će na neki način one uvijek biti prisutne u njezinom životu. Osim želje da trenira životinje još kao dijete, najveća su joj “slabost” bile napuštene životinje, koje je često sama spašavala s ceste, skrbila o njima i udomljavala ih. Nakon srednje škole otišla je raditi i živjeti u Irsku sa željom da bude instruktor jahanja, no nakon razočaranja u konjsku industriju, koja je ispala baš to – samo način zarade, odlučila je nastaviti školovanje u drukčijem smjeru. Završila je Akademiju za kliker trening, te je prva i još jedina u Hrvatskoj s tom diplomom. No htjela je nastaviti školovanje pa je uskoro zaradila i diplomu Animal Behavior Technology. Koliko uspijeva, putuje na konferencije, seminare, radionice, kako bi se usavršavala i bila u tijeku zbivanja.

Osnivačica je udruge Vagabond-pozitivna komunikacija sa životinjama čiji je cilj promovirati pozitivan odnos prema životinjama i naše međusobno bolje razumijevanje i poštovanje. Naglasak u Jeleninom radu sa životinjama je na pozitivnom pristupu , s pomoću pozitivnih metoda. Svaka životinja ima svoju priču i svaka životinja zaslužuje individualan pristup.  www.vagabond.hr

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se