Advertisement

O autoru

Martina Bogdanić

Martina Bogdanić

Kolumna MALA ŠKOLA LJEKOVITOG BILJA

Martina živi svoj san. Pomaže ljudima ljekovitim biljem i aromaterapijom (francuski tip). Obilazi brda i doline u potrazi za netaknutim dijelovima divlje prirode i energetski čistim biljem.  Najviše voli lutati šumama sama. Živi i djeluje u Rijeci kroz Udrugu za fitoaromaterapiju „Studio Martina&Natura“ gdje vodi „Edukacije iz travarstva i fitoaromaterapije“, radionice prirodne kozmetike te jako puno priča s ljudima.... naravno o ljekovitom bilju... 

Formalno obrazovanje – diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Rijeci i završila edukacije u Centru Cedrus za fitoaromateraputa. Neformalno obrazovanje kreće od djetinjstva a traje prije, tijekom i poslije svega formalnog obrazovanja: izučava, živi i primjenjuje praktično djelovanje ljekovitih biljaka. Tijekom godina učila od više Učiteljica. www.studio-martina-natura.hr. Mail: fitoaromaterapija.martina.natura@gmail.com. 
 
 
 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se