Advertisement
Predstavljamo

Dobrodošli na Naturala.hr!

Naturala.hr prvi je portal u Hrvatskoj koji promiče klasičnu, ali i komplementarnu medicinu (fitoterapiju, aromaterapiju, homeopatiju, akupunkturu) i smatra njihovo nadopunjavanje esencijalnim u svrhu postizanja zdravlja i ravnoteže modernog čovjeka.

Dobrodošli na Naturala.hr!

Sretni smo što vam možemo predstaviti portal o zdravlju Naturala.hr koji je od početne ideje koja se rodila prije nekoliko godina konačno dočekao dan da se predstavi svojim prvim posjetiteljima.

Naturala.hr je prvenstveno portal o zdravlju, ali i portal o svim aspektima prirodnog pristupa zdravlju. Naime, u posljednje se vrijeme u svijetu, posebice u Europskoj uniji, naglašava važnost povratka prirodi u svrhu očuvanja zdravlja, prevencije i liječenja bolesti te održavanje dobre kondicije i ljepote tijela.

Naturala.hr prvi je portal u Hrvatskoj koji promiče klasičnu, ali i komplementarnu medicinu (fitoterapiju, aromaterapiju, homeopatiju, akupunkturu...) i smatra njihovo nadopunjavanje esencijalnim u svrhu postizanja zdravlja i ravnoteže modernog čovjeka. 
 
Naturala hr uz prirodne načine liječenja, promiče i korištenje zdrave prehrane i prirodne kozmetike kao i metoda relaksacije radi očuvanja zdravlja te svjesnog i ispunjenog svakodnevnog života. Posebnost našeg portala su abecedni popisi bolesti i tegoba, prehrane po tegobama i dodataka prehrani. Na tom je sadržaju radio cijeli tim zdravstvenih stručnjaka, farmaceuta, fitoterapeuta i nutricionista kako bismo našim posjetiteljima pružili što detaljniju i što relevantniju informaciju u skladu sa najnovijim znanstvenim istraživanjima. U skoroj ćemo budućnosti objaviti i monografije ljekovitog bilja i eteričnih ulja te neke druge sadržaje na zadovoljstvo naših posjetitelja.
 
Registrirani će korisnici moći postaviti pitanja našim stručnjacima iz svih područja zdravstvene djelatnosti - liječnicima, stručnjacima komplementarne medicine, farmaceutima, psiholozima, fizioterapeutima, nutricionistima itd. Uz to, na našim ćete stranicama moći pratiti on line radionice prirodne kozmetike, naučiti sve o branju ljekovitog bilja i pripremi pripravaka od ljekovitog bilja i eteričnih ulja, a ubrzo ćete s nama moći podijeliti i svoja iskustva, savjete i recepture.
 
U rubrici događanja moći ćete pratiti zanimljiva događanja ili objaviti svoje događanje dok ćemo vas u rubrici predstavljamo upoznati s interesantnim proizvodima i uslugama.
 
Spremamo vam i brojne druge zanimljivosti u kojima ćete, sigurni smo, uživati i zbog kojih ćete se rado vraćati na naš portal.
 
Voljeli bismo čuti vaše komentare, sugestije i kritike te koje biste još sadržaje voljeli vidjeti na portalu Naturala.hr.
Javite nam se u komentarima ili na mail info@naturala.hr.
 
 
I još jednom,

DOBRO NAM DOŠLI!
 
Naturala.hr tim
 
 
 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.
  • Dobrodošli na Naturala.hr!- komentira tasica3 tasica3
    sretno ljudi! :)

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se