Kruh i peciva najnovije je izdanje Planetopijinih zdravih kuharica u kojem ćete pronaći izbor najboljih recepata mlade i inovativne učiteljice kuhanja Maje Kefeček za izradu domaćeg kruha, peciva, pogača, kiflica i drugih zamamnih pekarskih delicija pripremljenih od zdravih ekoloških sastojaka.
Pozivamo vas na promociju kuharice
Maje Kefeček
Kruh i peciva
ponedjeljak, 18.3. u 18 sati
knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića
Preradovićeva 5, Zagreb
ulaz slobodan • degustacija kruha i peciva• promotivna cijena kuharice
Majina je strast pronalaženje, osmišljavanje i razvijanje raznolikih recepata za domaći kruh i peciva, a popularne klasične recepte prilagođava načelima prirodne prehrane. U knjizi je 27 recepata za pripremu različitih vrsta kruha – kvasni, beskvasni, kuhani, kruh koji se ne mijesi, bezglutenski, te peciva i pogača od putar-štangica i lepinja do neodoljivih foccacia, ciabatta, socce sa začinima, varaždinskih klipića i mnogih drugih.
Korisne i praktične savjete za uspješnu pripremu kruha kod kuće, otkrit će nam Maja na promociji knjige na koju pozivamo sve ljubitelje brašnastih proizvoda. A neke od tih slastica imat ćete priliku i degustirati na promociji knjige koje će se održati u ponedjeljak, 18.3. u 18 sati u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića!