S više od pola milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu te brojnim pratiteljima na Instagramu, Gaz Oakley jedan je od trenutno najtraženijih mladih veganskih chefova. Kuhati je naučio od svog oca čim je narastao dovoljno da dosegne kuhinjsku radnu površinu, a kasnije se školovao za profesionalnog chefa.
No svoju klasičnu kuharsku profesiju preusmijerio je u svijet neodoljivih veganskih jela kako bi proširio svijest o zaštiti životinja i okoliša te zdravu prehranu pretvorio u vrhunski užitak. Nakon turneje po Americi, Kanadi, Baliju i Velikoj Britaniji, povodom 16. rođendana bio&bio trgovina i kao zajednički gost Planetopije i Makronove stiže u Zagreb predstaviti svoju kuharicu i svoj rad.
Njegova kuharica Vegan 100 posto prodaje se diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku možete je čitati u izdanju Planetopije. U njoj je predstavio najdraža jela koja je stvarao u svojim počecima veganstva pa sve do danas.
Više o Gazu, njegovom radu, receptima, putovanjima i ljubavi prema sportu koja ga je skoro odvela u nacionalni ragbi tim, saznajte u petak 10.5. u 19 sati u Makronovi na večer inspiracije i razgovor s Gazom Oakleyem. Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Iica 68, Zagreb. Zbog velikog interesa osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.
A uz večernje predavanje, u subotu 11.5. od 10 do 13 sati, moži ćete sudjelovati na radionici kuhanja s Gazom Oakleyem u Makronovi.
Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119
Više na www.planetopija.hr