Događanja

Podržimo Korak u život

Današnjim koncertom Denyce Graves humanitarna akcija „Korak u život“ doživljava vrhunac. Pozivamo vas da se pridružite ovoj vrijednoj akciji zvanjem humanitarnog telefona ili uplatom na žiro račun

Podržimo Korak u život

Humanitarna akcija, koja za cilj ima stipendiranje mladih ljudi bez roditelja željnih visokoškolskog obrazovanja. Svake godine u Hrvatskoj više od 200 maturanata bez odgovarajuće roditeljske skrbi, završava srednju školu. Do tog su trenutka život provodili u domovima i udomiteljskim obiteljima, ali su nakon stjecanja punoljetnosti prepušteni sami sebi.

 
Djeca koja su željela svoje školovanje nastaviti dalje – nisu to bila u mogućnosti učiniti zbog neumoljive birokracije koja nakon 18-tog rođendana za njih više nije osiguravala dom. Do sada je akcija zbrinula tri generacije brucoša iz  domova i udomiteljskih obitelji, a sredstva su potrebna kako bi se zbrinula i četvrta generacija maturanata, budućih brucoša, koji time dobivaju šansu za bolji život i svjetliju budućnost.
 
Akciju „Korak u život“ organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol, a svojim aktivnim sudjelovanjem podržavaju je i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture, među kojima su i Severina, Slaven Bilić, Ivano Balić, Toni Cetinski, Gordan Kožulj, Iva Šulentić, Ištvan Varga, Daniela Trbović, Aleksandar Stanković, Bojana Gregorić Vejzović te Nina Badrić.
 
Današnjim koncertom operne dive Denyce Graves akcija dosiže svoj vrhunac, a ako već niste u u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski danas, uključite se u izravni prijenos koncerta na HRT-u. 
 
Uz to vas pozivamo da nazovete humanitarni telefon: 060 9001      
Cijena poziva: 5 kuna + pdv ili da uplatite sredstva koja će pomoći mladim ljudima zakoračiti sigurnim korakom u novi i bolji život.
 
Žiro račun akcije „Korak u život“: Zagrebačka banka d.d. 2360000-1102052855
 
Devizni račun: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Broj računa: 26403000-02248131
Matični broj: 02248131
IBAN: HR5524020061100504196
SWIFT code: ESBCHR22
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se