Pojednostavi si život. Unaprijedi zdravlje i dobar izgled. Ovom porukom počinje nova sezona Škole prirodne kuhinje Jadranke Boban Pejić, koja će biti dragocjena svima koji žele napraviti iskorak prema zdravijem i organiziranijem kuhanju.
Na ovoj se školi od „od A do Ž“ uče raznolike tehnike kuhanja cjelovitih namirnica, kombiniranje jela i jelovnika, organizacija kuhinje i ekonomičnost u kuhanju, kako biste bolje brinuli o vlastitom zdravlju i zdravlju vaše obitelji. Posebitost programa je što se vodi makrobiotičkim načelima i teorijom pet transformacija, koja je fantastičan „kompas“ za za kombiniranje namirnica i njihovih energija. Također, sve namirnice koje se koriste na Školi su iz ekološkog uzgoja.
„U svijetu punom pravila, u kuhinji kreiramo svoja vlastita i mijenjamo ih kada želimo! Kada kuhamo sami biramo namirnice, dakle imamo potpunu kontrolu nad kvalitetom prehrane, prilagođavamo je svojim potrebama i željama te okusima, imamo svježe pripravljenu hranu pa smo time i vitalniji i zdraviji. Kuhanje donosi posebnu atmosferu, toplinu u svaki dom, okuplja obitelj i prijatelje… Dijeljenje hrane jedan je od najljepših rituala. To se osjeti i na samoj Školi – kuhanje kreira neku posebnu čaroliju.“, kaže Jadranka Boban Pejić, vodeća stručnjakinja u području prirodne prehrane.
Školu je u više od dvadeset godina prošlo nekoliko stotina polaznika, koji svoja znanja primjenjuju u svakdnevnom kuhanju, a neki su novostečena umijeća i profesionalno iskoristili. Jesenski upisi su u tijeku, a Škola počinje 24.11.
Više informacija možete naći na službenim stranicama ustanove Makronova.