Zašto je važno naučiti i znati dobro kuhati? Kako način kuhanja utječe na naše zdravlje, ponašanje te vitalnost i izgled? Može li biti zabavno, jednostavno i meditativno?
Kako biste saznali, dođite na predavanje Lonac glavu čuva koje će poznata stručnjakinja Jadranka Boban Pejić u četvrtak, 11.10. u 19 sati održati u Europskom domu, Jurišićeva 1. Poznata stručnjakinja za prirodnu prehranu te autorica Makronovine Škole prirodne kuhinje odgovorit će na ova pitanja i upoznat će vas s odlično osmišljenim programom Škole čija sezona upravo počinje. Na kraju predavanja kušajte fini i zdravi desert.
Ulaz na predavanje je slobodan
Jadranka Boban Pejić ove jeseni predstavlja i osvježeni koncept Škole prirodne kuhinje prema makrobiotičkim načelima, koju u Makronovi vodi više od 20 godina i polaznicima nudi cjelovit program koji dokazuje da je moguće kuhati zdravo i cjelovito, a brzo i zabavno. I, da, jednostavno! Zato nova sezona Škole kreće pod motom: Pojednostavi si život. Unaprijedi zdravlje, vitalnost i dobar izgled.
„Nije tajna da je važno brinuti o onome što jedemo te imati cjelovitu, kvalitetnu prehranu – znanstvena istraživanja bez sumnje potvrđuju povezanost prehrane i zdravlja. Upravo u našem tanjuru nalazi se velika snaga koja je temelj vitalnosti, imuniteta, dobrog zdravlja i dobrog osjećaja – iskoristite ju“, poručuje Jadranka Boban Pejić.
Znate li dobro kuhati i iskoristiti najbolje od namirnica, a pri tome se i dobro organizirati te ekonomično raspolagati s vremenom i novcem, vrijeme provedeno u kuhinji bit će vam puno draže, a vi i oni kojima svoja jela nudite puno zdraviji i zadovoljniji.
Više informacija o predavanju i radionici možete naći na: www.makronova.com