Live Bio kuhinja još će jednom otvoriti svoja vrata posjetiteljima Mercator centra u Vukovarskoj u subotu, 15. rujna od 10 do 13 sati. Predstavnici Biovege spravljat će ukusne specijalitete sa slasnim prženim tofuom i kvinojom, žitaricom drevnih Inka.
Iako kod nas još prilično nepoznata, ova kraljica žitarica vrijedan je biljni izvor lako probavljivih proteina i sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina, ključnih za zdravlje i funkcioniranje organizma. Sadrži iznimno nizak glikemijski indeks pa ju mogu konzumirati i osobe s povišenom razinom šećera u krvi, kao i osobe na bezglutenskoj prehrani.
Povodom Dana Bio kuhinje kupci će u Mercatoru moći kupiti namirnice brandova Organica i Annapurna od kojih će se spravljati ova ukusna jela čak 20% povoljnije i tako svoje obroke obogatiti ukusnim, visokokvalitetnim proizvodima koji pružaju obilje energije.