Na malom uskršnjem putovanju svijetom zadržat ćete se u napuljskom zaljevu. Posjetit ćete trgove strastvenog Napulja, a zatim prošetati ulicama obližnjeg antičkog grada Pompeja. U samo nekoliko sati kuhinju ćete obojiti u boje talijanske zastave.
Naučit ćete pripremati slasnu napuljsku pizzu Margheritu, razvući i puniti nekoliko vrsta domaće tjestenine, a zatim umijesiti hrskavo tijesto za slatku voćnu pitu crostatu. Ugođaj tople Italije dočarat će i poseban glazbeni gost čelist Stanislav Kovačić. Druženje će se održati u četvrtak 25. travnja od 17 do 20 sati u Centru za kulturu prehrane u Nazorovoj 18 u Zagrebu. Do tada primaju predbilježbe. Požurite – ostalo je još samo pet mjesta. Namirnice su osigurane!
Cijena radionice Ivane Orešić je 200 kuna. Uplate se vrše na žiro račun 2360000-1101316809 ili u gotovini prilikom dolaska na radionicu.
Rezervacije i informacije:
098 79 1414, oresici@gmail.com
091 481 4466, info@kulturaprehrane.hr