Dunja Gulin, Naturalina kolumnistica, Rentaj Chefica i autorica Veganske kuharice pobrinut će se da se tijekom listopada u Varaždinu i Zadru kuha zdravo, tradicionalno i prije svega – ukusno. U Varaždinu će održati radionice Zdrava proteinska jela za cijelu obitelj te Brzi, jednostavni & zdravi kolači. Zadar će biti bogatiji za radionicu Tradicionalni menu – ukusna jela na zdraviji način.
Varaždin
Zdrava proteinska jela za cijelu obitelj
Subota 19.10. od 15:00-16:30h
Varaždin, Medenjak, Trenkova 38a
Proteini su važan dio prehrane – naučite kako jednostavno, uz nekoliko važnih trikova pripremiti sočni gulaš i ljutkasti curry- fina i zdrava jela bogata proteinima koja će okusom oduševiti cijelu obitelj, a nakon kojih se osjećamo nahranjeno ali lagano!
Radionica je namijenjena početnicima, svima zainteresiranima za zdravu prehranu, vegetarijancima, veganima te ljubiteljima kuhanja koji žele naučiti nove tehnike pripreme ukusnih jela.
Pripremat ćemo :
1. Gulaš sa seitanom na lovački
2. Ljutkasti curry s tofuom
Cijena 150 kuna
Prijavite se na stranici Rentaj Chefa ili na mob 0917289061
Brzi, jednostavni & zdravi kolači
Subota, 19.10. od 1730-19 h
Varaždin, Medenjak, Trenkova 38a
Pečenje kolača bez jaja, maslaca i mlijeka nije samo moguće već je i jednostavno i jednako slasno! Možda vam je dosta težine u želucu nakon pojedene teške kriške torte, ili ste možda alergični na mlijeko i/ili jaja, a i dalje želite jesti fine deserte i iskušati se u pečenju zdravih kolača? Pridružite nam se i kušajte najzdravije slastice!
Radionica je namijenjena početnicima, svima zainteresiranima za zdravije slastice, vegetarijancima, veganima te ljubiteljima kuhanja koji žele naučiti nove tehnike pripreme ukusnih kolača.
Pripremat ćemo:
1. Kakao biskvit za tortu
2. Raskošne tortice s kremom od kokosa
3. Sočne kolačiće s mrkvom i cimetom
Cijena 150 kuna
Prijavite se na stranici Rentaj Chefa ili na mob 0917289061
Zadar
Tradicionalni menu – ukusna jela na zdraviji način
Subota 26.10.2013. 10-13 h
Zadar, Centar Tara, Bože Peričića 10
Svi volimo tradicionalna jela na kojima smo odrasli – evo prilike da naučite kako ih pripremiti na zdraviji način! Na ovoj ćemo radionici skuhati i degustirati sočni gulaš, najbolju sarmu bez mesa, kao i fine knedle sa šljivama koje se, za razliku od tradicionalnih, pripreme za čas!
Radionica je namijenjena početnicima, svima zainteresiranima za zdravu prehranu, vegetarijancima, veganima te ljubiteljima kuhanja koji žele naučiti nove tehnike pripreme ukusnih jela. Veselimo se vašem dolasku!
Cijena 230 kuna.
Prijavite se na stranici Rentaj Chefa ili na mob 0917289061