Sirovo je i kod nas pronašlo svoje mjesto visoko na ljestvici zdravih načina prehrane, a sve to uvelike zahvaljujući i Leni i Darku Juriću koji su svoju ljubav prema sirovojelstvu pretvorili u kulinarsku čaroliju.
Svoju umješnost u osmišljavanju sirovih jela odlučili su podijeliti s vama u svojoj prvoj knjizi Snaga sirovog u kojoj vas svojim savjetima pozivaju da i sami isprobate raznovrsne delicije pripremljene sa živom hranom čiji su pozitivni učinci na zdravlje i opće dobrostanje nadaleko poznati.
Saznajte više o knjizi recepata za vitalnost i dugovječnost Lene i Darka Jurića na predstavljanju knjige:
četvrtak, 22.11. u 18:00, Europski dom, Jurišićeva 1, Zagreb.
Ulaz slobodan, promotivna cijena knjiga
"Kako su se Lena i Darko našli i pronašli u sirovojelstvu?"
"Što je sirova prehrana?"
"Svodi li se sirova prehrana na ispijanje zelenih kašastih sokova i preživanje listova salate?"
"Koje su sirove namirnice, što je živa hrana, koje namirnice zovemo superhranom?"
"U proljeće je lako, a što se jede zimi – može li sirova prehrana biti uravnotežena?"
"10 dobrobiti pripreme sirove hrane?"
Odgovore na ta kao i mnoga druga pitanja, dobit ćete od autora Lene i Darka Jurića na promociju knjige koja će se održati u četvrtak, 22.11. u 18 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1. Ulaz je slobodan, a očekuje vas i promotivna cijena knjige.
“Snaga sirovog, Lene i Darka Jurića, zapanjujuće je svjedočanstvo sve većeg zanimanja za cjelovitu sirovu prehranu te za ovo dvoje nadarenih chefova koji je promiču. Iako se možda do prije nekoliko godina sirova prehrana u Hrvatskoj smatrala avangardom, danas je nezaobilazan dio zdravih životnih stilova. Predanost Lene i Darka je magična, a vrijedni divljenja su njihovi kreativni napori da pokažu svijetu koje su koristi ove prekrasne kuhinje.”
Matthew Kenney, vodeći svjetski green chef i jedan od desetorice najboljih američkih chefova prema časopisu Food & Wine