Povodom otvorenja novog prostora u Ilici 11, Makronova vas poziva na dvije radionice. Prva je radionica kuhanja "Bez glutena" koju vodi Jadranka Boban Pejić, autorica istoimene knjige i vodeća hrvatska stručnjakinja za prirodnu prehranu. Osim degustacija jela, spravljenih od organskih namirnica, dobit ćete mnoštvo korisnih savjeta o pripremi ukusnih obroka bez glutena.
Korisnike kartice bio&bio kluba očekuje posebna pogodnost – u zamjenu za 20 bodova ekskluzivna cijena radionice iznosi svega 79 kuna, dok je redovna cijena radionice 200 kn. Za sudjelovanje na radionici obavezna je rezervacija mjesta na: info@makronova.com ili tel: 01 4847 119, a termini održavanja su subota, 17.05 od 10 do 12 ili od 13 do 15 sati.
Osim toga, od 20. do 22. svibnja u istom će se prostoru održati i se "Dani makrobiotike". Na trodnevnim događanjima posjetitelji mogu poslušati interesantna predavanja i sudjelovati na radionicama podijeljenima u tri segmenta: prehrana, disanje i komunikacija – moćni alati za kvalitetnije življenje. Moguće je sudjelovati na svim programima po cijeni od 150 kn ili odabrati pojedinačna događanja za 70 kuna dnevno.
Iz programa izdvajamo radionicu Zlatka Pejića: Disanje – životno važna vještina i trosatni program Prehrana – najbolje od Makrobiotike kojeg vodi Jadranka Boban Pejić. Obavezno je prijaviti dolazak putem e-maila: info@makronova.com ili na broj telefona 01/4847 119.
Više informacija o radionicama potražite na stranicama Makronove.
.