Promocije

Zdravlje i budućnost na tanjuru

Nova knjiga Zrinke Babić u prodaji

Zdravlje i budućnost na tanjuru

Znate li biti istinski zdravi i održati zdravlje? Znate li koji je i kako doseći svoj puni potencijal? Znate li što činiti kako bi svom djetetu pružili, dali najbolje? Znate li kako se prirodno izliječiti ili odabranim načinom života podržati put ka ozdravljenju?

 
Danas svatko drugačije gleda na zdravlje no svi prije ili kasnije dođu do istog zaključka: zdravlje je najvažnije – vaše zdravlje, zdravlje vaših roditelja, braće i sestara, partnera, vaše djece. Svatko misli drugačije što treba činiti kako bi održao zdravlje, bilo laik ili stručnjak koji bi to trebao znati. Zato je Do 41°C jedinstvena knjiga – povezuje sve recentne informacije, bez predrasuda i s jednim ciljem: pronalaskom načina života za dobrobit svakoga od nas.
 
Nismo zdravi. Alergije, ovisnosti, krvožilne, autoimune bolesti, dijabetes tipa 2, maligne bolesti dio su naše civilizacije. Nazivaju se i bolesti obilja. Za zdravlje nema kompromisa, ono je naše temeljno pravo. Zdravlje je temelj za dostizanje našeg punog potencijala, za sreću, zadovoljstvo, ispunjenost. 
 
Autorica Zrinka Babić po struci je magistar inženjer arhitekture i urbanizma i majka je dvoje djece. Mlađe dijete, dječak, u dobi od jedanaest mjeseci obolio je od dječjeg dijabetesa, što je bio snažan motiv za istraživanjem zdravog načina života i pokretanjem životnih promjena. Kreativnu energiju usmjerila je na pisanje. S ostatkom svijeta dijeli stečeno znanje i iznimnu volju za životom te cjeloživotnim učenjem. Prvu knjigu Dijabetes – prilika za promjenu, šećer na kraju izdala je 2011. godine dok je knjiga Do 41°C svojevrstan nastavak životne priče.
 
Do 41°C intenzivna je i slojevita potraga za zdravljem. Sadrži odgovore koji su rezultat predanog istraživanja vođenog zdravim razumom i intuicijom. Tražeći suštinu, različite stavove, istraživanja, teorije i iskustva povezala je u jednu cjelovitu i održivu priču. Tok svijesti kreće od otkrivanja drugačijih načina prehrane, promjene gledišta, eksperimentalnog odbacivanja obrazaca koji se kose s novostečenim uvjerenjima, kroz iskustvo promjene i novih spoznaja, razotkrivanja iluzije te otkrivanja djelića univerzalnih istina do slaganja cjelovite slike, spoznaje, prihvaćanja i primjene novih obrazaca načina života i prehrane kao preduvjeta. Početak budućnosti jest svjesna, sirova, veganska, organska i, uz iznimke, niskoglikemijska prehrana bogata prirodnim masnoćama. To su namirnice biljnog podrijetla pripremljene na bezbroj načina na temperaturama do 41°C.
 
 
Zdravlje i budućnost na tanjuru
 
 
Želite li prirodno smršaviti i zadržati prirodnu vam tjelesnu težinu?
Želite li doseći svoj fizički, mentalni te duhovni potencijal?
Želite li zdravlje bez kompromisa za vas, vašu djecu i planet?
Želite li otkriti istine iza gomile površnih i ograničenih informacija o zdravlju i zdravoj prehrani?
Želite li otkriti alternativu liječenju akutnih i kroničnih bolesti?
Želite li pronaći svoju svrhu i svoj put u ovom razdoblju velikih promjena?
Želite li doprinjeti održivosti čovjeka i našeg okoliša, planeta?
Odgovor je jedan!
 
Sve je povezano i dio je prirodne ravnoteže, a bitan dio ste vi, vaši odabiri i vaše djelovanje. Odgovori su toliko jednostavni i očiti iako kompleksni i s naše točke gledišta nedostupni. Put svijesti i spoznaje opisan u ovoj knjizi može biti vaš vodič. Odgovor je realan, izvediv i praktičan uz ulog početnog napora i nelagode. Odgovor donosi promjene vama, vašim bližnjima, vašoj percepciji, vašem znanju, vašem djelovanju. Knjiga će vam dati informacije, hrabrosti i alate da preuzmete odgovornost i kontrolu.
 
“ Put učenja koji autorica nudi kroz knjigu upoznat će vas s očiglednim istinama o (pre)hrani koje većina ne vidi, uljuljkani u vlastite prehrambene i životne navike. Kako hrana hrani, kako vas korak po korak može odvesti u bolest, kako utječe na vaša dnevna raspoloženja, navike i misli. Knjiga daje upute o tome koja će vas hrana hraniti, a koja ne. Dat će vam provjerenu putanju do duhovnosti za koju možda niste ni znali da postoji.“  Miroslav Kiš, diplomirani dizajner permakulture
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.