Unesite zadovoljstvo u svoju kuhinju i otputujte u London

Yogi tea - čarolija organskih mirisa i okusa

Počastite sebe i najdraže punoćom okusa pažljivo odabranih i ekološki uzgojenih Yogi čajeva. Svaka šalica Yogi čaja mandarine, slatkog čilija, ruže, đumbira i limuna te ostalih čajeva iz palete, donosi ravnotežu u vaše tijelo, um i duh

Ovo je opis
Objavljeno: 09.12.2011.


Budi dobro, čini dobro i osjećaj se dobro – iza jedinstvenih Yogi čajeva osebujnih okusa, pripremljenih po ajurvedskim principima, stoji tvrtka koja je uskladila organski uzgoj i  poslovanje u skladu s prirodom i principima fair trade-a. Uživajte u Yogi čajevima ovih blagdana!

 
Priča o Yogi čajevima započinje u Americi prije više od trideset godina.  Jedan instruktor joge svojim je učenicima govorio o zdravom životu te im nudio poseban čaj obogaćen sa pet tradicionalnih ajurvedskih začina (sjemenke kardamoma, korica cimeta, korijen đumbira, klinčići i crni papar). Učenici su bili toliko oduševljeni jedinstvenim okusima da su čaj počeli i sami spravljati, a 1984. godine spravljanje Yogi tea čaja preraslo je u pravu proizvodnju.
 
Tvrtka Golden Temple, proizvođač Yogi Tea čajeva u potpunosti je posvećena proizvodnji prirodnih napitaka. Čajevi Yogi Tea® puno su više od izvrsnog okusa – svaka šalica unaprijeđuje zdravlje vašeg uma, duha i  tijela. U tvrtki Golden Temple smatraju da je cilj poslovanja dobrobit obogaćena riječima: „Budi dobar, čini dobro i osjećaj se dobro“. Posvećeni su spravljanju zdravih napitaka te vjeruju da jedino cjeloviti i neprocesirani sastojci vode do odličnog zdravlja. 
 
Već od samog početka osmišljavanja mješavina Yogi Tea u tvrtki Golden Temple vodili su se drevnom ajurvedskom tradicijom koja govori kako živjeti i djelovati u skladu s prirodom i okolišem, te kako dragocjene plodove koje zemlja nudi pretvoriti u darove koji podupiru i jačaju život.
 
Yogi tea čajevi spravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka i nose certifikat ekološke proizvodnje, ne koriste se umjetni ili genetički modificirani sastojci, te nisu tretirani pesticidima i insekticidima kao niti teške metale. Proizvođač rado ističe da njihovi čajevi ne nastaju u laboratorijima već se spravljaju u kuhinjama. Pakiranja su proizvedena u skladu s ekološkim načelima, od recikliranog papira, a čak i konac kojim se zašivaju čajne vrećice iz organskog je uzgoja.
 
 
 
U proizvodnji Yogi tea čajeva nikada se ne dodaje vitamin C već biljke kao što je Indijski ogrozd koji je prirodno bogat vitaminom C.
 
 
 
Pri nabavi sirovina tvrtka Golden Temple podržava lokalnu zajednicu i ekološka poljoprivredna imanja širom svijeta. U više od 50 biljnih okusa utkana je drevna mudrost te jednostavan način življenja.
Bez obzira radi li se o napitku za uspješan početak dana, oporavak od fizičkih aktivnosti ili jednostavno potrebi za umirenjem, bogata Yogi tea ponuda zadovoljit će sve potrebe i ukuse. Ljubitelje i dobre poznavatelje čajeva vjerojatno će oduševiti okusi ruže, slatkog čilija, mandarine ili đumbira i limuna. Žene će zasigurno brzo otkriti čajeve namijenjene baš njima; Ženski čaj, Žensku energiju ili Žensku ravnotežu. Pažnju kupaca privući će i neki čajevi zbog inspirativnih naziva: Dobro raspoloženje i Vječna mladost, a za eliminaciju svakodnevnog stresa pomoći će čaj Duboko diši.
 
 
Za nadolazeće blagdane poklonite sebi ili dragim osobama poseban Christmas Yogi tea u kojem se nalazi više okusa kao što su Đumbir i hibiskus, Rooibos, Slatki čili, Čokolada, Sladič, Jamajka, Dobro raspoloženje, Grijač srca, Đumbir i limun, Čaj za laku noć i Crni čaj i uživajte u mirisnom doživljaju.
 
 
Yogi čajeve možete pronaći u svim bio&bio trgovinama, trgovinama zdrave hrane, ponekim trgovinama Konzuma i Mercatora.
 
 
Naturala.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Nokia | Twitter | Facebook

Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.
Kupujem livade i oranice u Virju u prdjelima zvan...
22.02.2015. | 15:03 | by Podravac1
Da li netko od vas ovdje pati od tjeskobe, pretjerane bri...
14.03.2014. | 19:21 | by Indigont
Evo da vam napišem ponešto o željezu. ...
14.03.2014. | 12:01 | by Indigont
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Pripremaš li prirodne sokove sam kod kuće?