Pretraga po tagu: "zdravlje"

 • Zdravlje nije skupo

  Kako biste započeli zdraviji i kvalitetniji život, ne morate nužno potrošiti novac na posebnu prehranu, zdravstvene preglede, treninge i slično. U većini slučajeva morate samo biti svjesni svih mogućnosti koje vam se pružaju i odabrati one koje su najpovoljnije kako za vaše zdravlje tako i za vaš džep.

  Opće zdravlje

  Ne zanemarujteViše...

 • Poboljšaj imunitet - unaprijedi zdravlje

  Dobra je vijest da smo, uz pomoć zdravog imuniteta, sposobni oduprijeti se gotovo svim mikroorganizmima, otrovima kao i tijelu stranim stanicama koje nas mogu ugroziti. Da, dobro ste pročitali. Protiv svega stranog našem tijelu možemo se boriti dobrim imunološkim funkcioniranjem vlastitih zaštitnih protutijela i imunosnih stanica,Više...

 • Izašao novi broj magazina Zdravlje IQ
  Stigla nam je veljača, a s veljačom i novi broj Zdravlje IQ magazina u kojemu možete pročitati sve o najnovijim saznanjima o lijekovima, njihovim nuspojavama i kontraindikacijama. Uz savjete Zdravlje IQ pronađite fitoterapijsko rješenje za svoje želučane probleme, naučite kako se nositi s anksioznim stanjima, a posebice sViše...
 • Zdravlje u čokoladnom zadovoljstvu

  Čokolada u novije vrijeme prerasta svoju reputaciju tamne poslastice i znanstvenici počinju uviđati njene brojne pozitivne učinke na zdravlje cijelog organizma. Na nedavno održanom simpoziju Američkog društva kemičara, posebna pažnja znanstvenika posvećena je istraživanjima kakaa i razmjeni rezultata najnovijih istraživanja na tu temu.

  Što čokolada može učiniti zaViše...

 • Umivanje cvijećem za zdravlje, ljepotu i blagostanje

  Ako ste na Cvjetnicu propustili priliku umiti se cvijećem, nema razloga za zabrinutost! Pred nama je duga proljetno-ljetna sezona kad vitalnu energiju bilja možemo tako koristiti u raznim prigodama, motivirani samo svojom slobodnom voljom i razlozima.

  Običaj umivanja vodom u koju je uronjeno cvijeće saViše...

 • Zdravlje, mladost i imunitet - sve je u antioksidansima

  Hrana bogata antioksidansima štiti naš organizam od bolesti srca i tumora, visokog krvnog tlaka te umanjuje efekte starenja i poboljšava naš imunitet. Antioksidansi su nutrijenti poput vitamina E, beta-karotena, selena, luteina, likopena, antocijanina, koenzima Q10, alfa-lipoične kiseline i flavonoida.

   


  Stotine poznatih antioksidansa nalazimo u hrani, iako veliki brojViše...

 • Kurkuma čuva zdravlje jetre
  Od stola za kojim jedemo do zraka koji udišemo, svakodnevno u svoje tijelo unosimo pesticide, aditive te razne druge kemikalije. Glavna zadaća jetre je izbacivanje tih štetnih tvari iz organizma, no ako je naše tijelo pretrpano štetnim tvarima, jetra će ipak zatrebati malu pomoć putem naše prehrane. KurkumaViše...
 • Unaprijedi zdravlje, vitalnost i dobar izgled

  Škola kuhanja Jadranke Boban Pejić dat će vam uvid u bogatstvo cjelovite prirodne prehrane te ćete naučiti kako u malo vremena kuhati zdrave i ukusne obroke. U tijeku su upisi za Školu koja počinje 9.3.2013. Kako škola izgleda možeš provjeriti na besplatnoj prezentaciji u srijedu 6. veljače!

   

   

  Više...

 • Modni brandovi zagađuju okoliš i ugrožavaju zdravlje

  Mnoge je prošlog tjedna zaprepastila vijest Greenpeacea koji je javno predstavio rezultate istraživanja 20-tak svjetskih modnih brandova koje je otkrilo kako mnoge tvrtke prodaju odjevne predmete štetne za ljudsko zdravlje i okoliš. 

   

   

  Ovo su značajna poduzeća u modnoj industriji - samo Zara napraviViše...

 • Provjeri zdravlje na Cvjetnom

  Povišeni krvni tlak ili hipertenzija predstavlja bolest koja pogađa trećinu odraslih osoba i dvije trećine osoba starijih od 65 godina. Visoki krvni tlak povećava rizik od infarkta i moždanog udara i naziva se tihim ubojicom jer oboljeli obično ne osjećaju simptome visokog tlaka. Hipertenzija, visoki kolesterolViše...


Kolumna by Andrea Šitum
Čaša crnog i čaša pive koje nikad nisu ispijene
Virtualni...
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu
Naturala Anketa

Jutro ne mogu zamisliti bez: