Pretraga po tagu: "eko"

 • Afera Eko Sever: Održana press konferencija
  Čini se kako medijska hajka i strka oko tvrtke Eko Sever d.o.o. ne jenjavaju, a od neugodnih se medijskih natpisa obitelj Sever danas pokušala obraniti i press konferencijom u Hrvatskom novinarskom društvu, prilikom koje su javnosti izneseni neki detalji njihova poslovanja. 
   
  - Predugo smo čekaliViše...
 • Kako pravilno brinuti za zube tijekom trudnoće?

  Iako je trudnoća zasigurno najljepše razdoblje u životu svake žene, to je i period brojnih promjena na koje se žensko tijelo, u vrlo kratkom vremenu, mora naviknuti: endokrinoloških, imunoloških, metaboličkih, dermatoloških, vaskularnih, emotivnih, ali i drugih promjena.

  Svaka je trudnoća priča za sebe i svim je budućimViše...

 • Prvi međunarodni eko sajam 100% Natural

  Brojni izazovi modernog života kojima smo svakodnevno izloženi mnogima su povod za ponovno okretanje prirodi i zdravijem načinu konzumacije hrane i općenito življenja. Ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi, radionice, degustacije, promocije i predavanja očekuju vas u travnju, u Rijeci, pod zajedničkim nazivnikom sajma 100% Natural!Više...

 • Eko uzgoj biljaka za budućnost pčelarstva

  Pokušajte zamisliti: proljeće bez zujanja malih vrijednih kukaca, omiljeni čaj bez meda, melem bez dodatka prirodnog voska, grlobolju bez pomoći propolisa te na kraju - livade bez cvijeća... Nezamislivo, zar ne? Pčela medarica (Apis mellifera) smatra se jednim od najznačajnijih oprašivača biljaka, a za nas ljude vjerojatno je i najkorisniji kukacViše...

 • Ljekoviti učinak životinja na zdravlje ljudi

  Ukoliko ste vlasnik neke životinje onda vas ni ne treba podsjećati koliko je sreće i zadovoljstva ta životinja unijela u vaš život. Veliki broj studija je pokazao kako životinje, posebice kućni ljubimci, imaju pozitivan, čak i ljekovit učinak na naše mentalno i fizičko zdravlje.

   

   

  Više puta sam imalaViše...

 • Magareće mlijeko blagotovorno djeluje na atopijski dermatitis, seboreju i psorijazu
  Kao jedan od najpoznatijih i najstarijih kozmetičkih tretmana u povijesti spominje se kupanje kraljice Kleopatre u magarećem mlijeku. Magareće se mlijeko, sudeći prema zapisima, u ta drevna vremena koristilo isključivo za jačanje imunološkog sustava djece i za oporavak bolesnih. No, Kleopatra je kao prava kraljica kojoj je biloViše...
 • Ljekovito kokosovo ulje

    
  www.aromedica.hr

  Kokosovo ulje dobiva se iz zrelih oraha biljke kokosa (Cocos nucifera) i to hladnim tiještenjem unutarnjeg “bijelog” dijela. Orasi rastu na kokosovoj palmi koja može doseći visinu i do 5 metara. BiljkaViše...

 • Plakat s ljekovitim biljem – zanimljiv božićni poklon
  Plakat ljekovito bilje Hrvatske, autorski rad Udruge za fitoaromaterapiju "Studio Martina&Natura", sadrži 63 kvalitetne ilustracije autohtonog ljekovitog bilja. Na plakatu je spojen arhaičan dizajn samih biljaka s modernom funkcijom QR kodova za mobilne uređaje koji preko besplatnog softwarea daju direktne poveznice na članke o svakoj biljci posebno. 
   
  Plakat jeViše...
 • Njega kože tijekom ljeta

  Kako njegovati kožu tijekom ljetnih mjeseci i na što treba obratiti pažnju te koja su prirodna sredstva za ljetnu njegu - objašnjava dr. Valter Ajman, liječnik i fitoaromaterapeut.

   

  Tipovi kože

  Koži za potpunu obnovu treba između 4 i 6 tjedana. S obzirom na osjetljivost i reakciju na sunce, kožuViše...

 • O čemu razmišljanju žene tijekom napornih treninga?

  Najnovija Nikeova kampanja #betterforit motivira žene diljem svijeta da budu još bolje. Kroz brojne usluge i inovacije u proizvodima te inspirativne poruke najboljih sportašica današnjice, Nike motivira žene da svakodnevno pomiču granice i ostvaruju svoje ciljeve.

  O čemu razmišljate tijekom najnapornijih treninga? „Zašto je ovdje tolikoViše...


Kolumna by Andrea Šitum
Čaša crnog i čaša pive koje nikad nisu ispijene
Virtualni...
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu