Pretraga po tagu: "dom"

  • Video: Stubička pisanica s domaćim rezancima

    Ako bismo napravili popis zagorskih tradicionalnih mesnih jela prema njihovoj popularnosti na prvom bi se mjestu vjerojatno našla Purica s mlincima, a na drugome Stubička pisanica sa suhim šljivama. Za vas ju je pripremila gospođa Jadranka Stefanović Cazin s portala Kuhari.com

     

    Priprema: 

    - Napunite ga cijelogViše...

  • dm kampanja povodom Dana planeta Zemlje

    U subotu, 19. travnja dm je obilježio Dan planeta Zemlje. Gradonačelnik Grada Zagreba, Milan Bandić obratio se sugrađanima i otvorio proslavu pritom se zahvalivši inicijatoru te umjetnicima i kreativcima, pojedincima i tvrtkama koji su se pridružili ovom hvalevrijednom projektu. Gradonačelnik je naglasio da ovakvim manifestacijama iViše...

  • Pusti pašti na volju uz domaću PaštaRIa tjesteninu

    Tjesteninu možete pripremiti na nebrojeno načina, no samo je jedna PaštaRIa koja će zavesti vaše nepce i učiniti da se jedan običan, brzo pripremljen ručak pretvori u pravi gurmanski doživljaj. U to su se uvjerili svi koji su ovoga četvrtka posjetili restoran Sherry's Wines & Bites u središtuViše...

  • U zdravlje! Uz čašu domaćeg ekološkog vina

    Proizvodnja i konzumacija ekoloških vina u Europi je u sve većem porastu, što zadnjih godina prati i Hrvatska.  bio&bio trgovine posebno potiču razvoj ovog segmenta ekoproizvoda te svojim kupcima nude izbor kvalitetnih domaćih ekoloških vina.

    Zašto baš organsko?

    Proizvodnja ekoloških vina podrazumijevaViše...

  • Toplice Lipik - višestoljetna tradicija liječenja termalnom vodom

    Okružene stoljetnim perivojem, uz prirodne izvore ljekovite termomineralne vode, bogata povijest Toplica Lipik u svojoj očuvanoj izvornoj arhitekturi uvodi vas u blagodati u kojima su uživali još i stari Rimljani.

    Višestoljetna tradicija u liječenju bazirana je prije svega na ljekovitim svojstvima vodeViše...

  • Nema do domaće sarme!

    Nakon, po mnogima, ˝najluđe noći u godini˝ i dočeka nove 2013. godine ništa ne prija bolje od okrijepe u obliku domaće sarme. Napravite ju danas za nadolazeće dane jer je sarma još slađa kad kad odstoji dan - dva. Kiseli kupus će u vaš sistem unijeti potrebne količineViše...

  • Četvrti Međunarodni kongres nutricionista - najnovija saznanja iz domene nutricionizma

    Četvrtu godinu za redom,  Međunarodni kongres nutricionista okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Organizacijski tim i ove godine čine Hrvatski zbor nutricionista, Udruga Nutricionizam Balans i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma.

    4. Međunarodni kongresViše...

  • U potrazi za dudom, voćem djetinjstva

    Danas čujem sve više ljudi kako je u potrazi za voćem svoje mladosti. Sjećate li se voća po imenu dud ili murva? To je bilo voće koje sam ja pamtila iz djetinjstva, i dugo ga tražila. Jedino, mi smo to voće nekad zvali maline, samoViše...

  • Hotel Dubrovnik domaćin je druge Konferencije o debljini

     

     

     

    Debljina, kao suvišno nagomilavanje masnog tkiva u organizmu, predstavlja jedan od gorućih problema suvremenog društva – tako je studija objavljena u časopisu Lancet ustvrdila kako je broj pretile djece od 1975. godine porastao deset puta, a velik dio njihViše...

  • Lakše se diše uz domaće sirupe protiv kašlja

    Ljekovite biljke koje pomažu protiv kašlja, a o kojima sam već pisala, ne moraju se nužno koristiti samo u obliku čaja. Iako je topli čaj s medom moja omiljena kombinacija, ljekovitost biljaka spremljena u bocu ili bočicu, u današnjem užurbanom životnom tempu, može znatno olakšati iViše...


Kolumna by Andrea Šitum
Ne kupaj se noću jer se možeš dobro naježiti
Ljetujem...
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu