Advertisement
Ekologija i energija

Ronioci uz podršku Mile Elegović čistili podmorje

U organizaciji ronilačkog kluba HRVI Nemo Adriatic,održana je višednevna ekološka akcija čišćenja podmorja na Braču.

Ronioci uz podršku Mile Elegović čistili podmorje

U Sumartinu na otoku Braču završena je višednevna ekološka akcija čišćenja podmorja koja se odvijala u ogranizaciji Ronilačkog kluba hrvatskih ratnih vojnih Invalida  Nemo Adriatic,Turističke zajednice Općine Selca i Orvas Resorts.

 
Ekološku akciju podržali su :Vlada Republike Hrvatske, Hrvatski Crveni Križ, te Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.
 
Ronioci uz podršku Mile Elegović čistili podmorjeRonilački Klub Nemo Adriatic u okviru svojih aktivnosti organizirao je ekološku akciju čišćenja podmorja u mjestima Povlja, Sumartinu i Uvali Tatinja.
 
Ronioci i vatrogasci svakodnevno su čistili priobalje i podmorje otoka Brača te i izveli pokazne vježbe gašenja i spašavanja namijenjene stanovnicima Sumartina.
Članovi Ronilačkog Kluba Nemo Adriatic, sačinjavaju novo osnovanu volontersku specijalističku ronilačku postrojbu  Hrvatskog Crvenog Križa i stoga je poseban značaj akciji dao i Dr. Javornik, predsjednik Hrvatskog Crvenog Križa.
 
Čišćenje podmorja i uvale Tatinja organizirano je i s ciljem uređenja lokacija na kojima će se ljeti odvijati turističke aktivnosti za posjetitelje Brača, koji od odmora očekuju više, tj. traže sadržaj i aktivan odmor.
 
Programi adrenalinskih aktivnosti  poput škole ronjenja, vožnje kajakom i quadovima odvijali su se u prekrasnom pejzažu Brača pod budnim okom profesionalaca.
 
Ovu hvalevrijednu akciju podržala je i popularna glumica Mila Elegović koja je posebno uživala u vožnji motornim gumenim čamcem  ali i druženju sa sudionicima akcije.
 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se