Advertisement
Zdravo i fino

Punjene tikvice

Tikvice i mljeveno meso - obrok koji ćete poželjeti jesti svaki dan

Punjene tikvice

Sastojci

Tikvice
Mljeveno meso
Luk
Ribani sir
Začini

Priprema

Tikvice prerežite napola po dužini te ih izdubite. Ne bacajte izdubljeni sadržaj. Potom u takvi izdinstajte mljeveno meso i luk te dodajte začine po želji i izdubljene ostake tikvica. Kada se smjesa ujednači, njome napunite tikvice. Po želji po njima možete posipati i ribani sir. Tako punjene tikvice pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva.

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se