Zdravo i fino

Punjene tikvice

Tikvice i mljeveno meso - obrok koji ćete poželjeti jesti svaki dan

Punjene tikvice

Sastojci:

Tikvice
Mljeveno meso
Luk
Ribani sir
Začini

Priprema:

Tikvice prerežite napola po dužini te ih izdubite. Ne bacajte izdubljeni sadržaj. Potom u takvi izdinstajte mljeveno meso i luk te dodajte začine po želji i izdubljene ostake tikvica. Kada se smjesa ujednači, njome napunite tikvice. Po želji po njima možete posipati i ribani sir. Tako punjene tikvice pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva.

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se