Advertisement
Komplementarna medicina

Prvi kongres prirodne medicine

Lothar Hirneise, dr. med. Lidija Gajski, dipl.ing. Vanja Kovačić – samo su neka od poznatih imena koja će izlagati na 1. kongresu prirodne medicine

Prvi kongres prirodne medicine

Danas smo svjedoci kako je suvremena medicina okrenuta novostvorenim medikamentima i snažnoj farmaceutskoj industriji. S druge strane prirodna medicina nastoji koristiti jednostavne prirodne, te neškodljive pripravke i postupke. Postupke kojima su se liječili generacije ljudi prije pojave suvremene medicine. Danas te stare recepture i postupci postupno padaju u zaborav, a liječnici nisu upoznati s prirodnim načinima liječenja. Moto Kongresa, koji organizira Udruga Prirodna medicina, je staro latinsko liječničko pravilo: “Primum non nocere” - Najprije ne naškoditi.

Pozivamo na 1. Kongres prirodne medicine koji će se održati u subotu 22.10.2011., od 10 - 19 h, u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb.
 
Pozivamo vas da saznate sve o najnovijim dostignućima prirodne medicine, a stručnjaci - Lothar Hirneise (autor knjige „Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča“), dr.med.dent. Romana Brnčić, heilpraktikerin Vanja Kovačić, dr.med. Lidija Gajski (autorica knjige „ Lijekovi ili priča o obmani“), psihoterapeut Laslo Pinter, prof. Željko Sobotka i homeopatkinja Blanka Martinović garancija su da će ovaj kongres biti pun novih informacija iz područja prirodne medicine. 
 
Svrha kongresa je da se šira javnost, kao i terapeuti, upoznaju s uspješnim načinima prirodnog liječenja. Ovakav će se kongres održavati jednom godišnje u mjesecu listopadu.
 
Na ovogodišnjem kongresu saznat ćete više o:
- uspjehu 3E protokola i protokola dr. Budwig u liječenju tumorskih bolesti, 
- kako saniranje devitaliziranih zubi može pomoći kod degenerativnih bolesti i raka
- uspješnim nekonvencionalnim tretmanima, nepoznatim u Hrvatskoj 
- učinkovitim biljkama kod tumorskih bolesti
- homeopatskom pristupu kod autoimunih bolesti i alergija
- "kreiranju" bolesti od strane farmaceutske industrije – bolujete li uopće od povišenog kolesterola ili od osteoporoze?
- bitnoj sastavnici svake osobe s jakim utjecajem na zdravlje – o njezinoj mentalnoj energiji, te o pozitivnom psihičkom razvoju 
 
 
Saznajte više o različitim načinima prirodnog liječenja od strane iskusnih terapeuta na 1. kongresu prirodne medicine u organizacije Udruge "Prirodna medicina". Ulaznice po 200 kuna možete nabaviti u Web Shopu Omega lan , a podrobniji opis kongresa možete pronaći ovdje.
 
 
 
 
 

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se