Priroda zna

Predstavljamo Prirodu zna, centar obiteljske fitoterapije

Ovo je opis
Objavljeno: 25.09.2011.


Priroda zna, Centar obiteljske fitoterapije, sa sjedištem u Zagrebu, osnovan je 2010.g. na inicijativu zaljubljenika u prirodne metode liječenja i održavanja dobrog zdravlja. 

 
Voditeljica Prirode zna je Andrea Šitum, fitoaromaterapeut, urednica portala Naturala.hr, autorica bloga Priroda zna na portalu Večernjeg lista, autorica brojnih fitoterapijskih tekstova u časopisima i novinama, fotografkinja ljekovitog bilja.
 
 
Fitoterapija i francuska aromaterapija su prirodne metode liječenja, prevencije bolesti i očuvanja zdravlja. Prepoznajući vrijednost i djelotvornost fitoterapije i francuske aromaterapije temeljenu na znanstvenim istraživanjima i najnovijim fitoterapijskim trendovima, ali i na našem bogatom privatnom iskustvu - želja nam je i cilj uključiti fitoterapiju i francusku aromaterapiju u Vaš svakodnevni, obiteljski život.
 
 
Fitoterapija I francuska aromaterapija putem različitih pripravaka ( čajevi, sirupi, tinkture ljekovitog bilja, lipidni macerate ljekovitog bilja, gelovi, emulzije, masti, uljnih mješavina eteričnih ulja, vagitorija, supozitorija kao I eteričnih ulja za oralnu uporabu) uspješno djeluju na : 
 
DETOKSIKACIJU ORGANIZMA
detoksikacijske kure, drenaže organa i tkiva, kure mršavljenja..
 
DERMATOLOŠKE PROBLEME
akne, dermatitisi, hiperpigmentacija, psorijaza, mikoze, ožiljci, strije...
 
POREMEĆAJE PSIHE
depresije, nervoze, nesanica, stres..
 
RESPIRATORNE TEGOBE
učestale infekcije, sinusitisi, bronhitisi, alergije...
 
UROGENITALNE TEGOBE
cistitisi, bakterijske, virusne i gljivične vaginalne infekcije, poremećaji menstrualnog ciklusa, prostatitisi...
 
PROBAVNE TEGOBE
gastritis, hemoroidi...
 
REUMATOLOŠKE TEGOBE
bolovi, spazmi mišića, reumatoidni artritis, artroze...
 
NJEGU LICA, TIJELA i KOSE
individualizirana, prilagođena svim tipova i potrebama kože, njega trudnica i djece...
 
 
 
 
Kako bismo Vam olakšali snalaženje u šumi prirodnih preparata na tržištu i pomogli vam pronaći prirodnu terapiju prilagođenu upravo Vašim potrebama, Centar Priroda zna pruža uslugu osobnog savjetovanja iz područja fitoterapije i francuske aromaterapije vezano uz različite zdravstvene i dermatološke probleme te njihovo rješavanje prirodnim putem. 
 
Tijekom osobnog savjetovanja dobit ćete naše mišljenje, savjete i u potpunosti razrađenu strategiju prirodnog pristupa Vašem problemu po pristupačnim cijenama. 
Osim osobnih savjetovanja, ostale aktivnosti Prirode zna vezane su uz organizaciju fitoterapijskih i aromaterapijskih radionica, tečajeva kao i promoviranje izrade pripravaka zelene ljekarne. 
 
Kao svoju osobitost navodimo održavanje tematskih radionica pod nazivom Pripravci zelene ljekarne gdje polaznici nakon uvodnog predavanja i pod našim stručnim vodstvom, a od sastojaka renomiranih proizvođača, izrađuju svoje pripravke zelene ljekarne i nose ih kući na korištenje. Radionice obrađuju brojne teme vezane uz zdravlje i njegu cijele obitelji i podučavaju Vas kako napraviti individualno osmišljene pripravke za njegu kože lica i tijela, liječenje akni i problematične kože, njega trudnica i dojilja, atopijski dermatitis, kozmetiku za bebe, pripravke za sunčanje itd. 
 
 
Priroda zna, centar obiteljske fitoterapije
 
voditeljica Prirode zna
Andrea Šitum
 
adresa: Selska 62, Zagreb
 
 
   
mob: 091 3091 667
 
 
 
 
 
 
Naturala.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Nokia | Twitter | Facebook

Foto: Andrea Šitum
Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registrirajte se ovdje.
Kupujem livade i oranice u Virju u prdjelima zvan...
22.02.2015. | 15:03 | by Podravac1
Da li netko od vas ovdje pati od tjeskobe, pretjerane bri...
14.03.2014. | 19:21 | by Indigont
Evo da vam napišem ponešto o željezu. ...
14.03.2014. | 12:01 | by Indigont
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Koja sladila koristim?