Čokoladni cantucci i ricciarelli
Čokoladni cantucci i ricciarelli
Sjećam se blagdana koje sam provodila u Italiji. Točnije, u Sieni. Bili su to dani obojeni smijehom, druženjem, lutanjima, ludim feštama i nekim drugačijim ljudima. Kao da smo u nekom drugom svijetu. Kao da smo u nekoj drugoj dimenziji. Naglasak je bio na druženje i na biti zajedno. Bili su to dani obojani mirisom vanilije, naranče i badema. I vin santom. Vin santo (tal. sveto vino) je talijansko desertno vino koje se tradicionalno proizvodi u Toskani i to uglavnom od sorti grožđa trebbiano ili malvazija. Radi se o desertnom vinu koje može varirati od skroz...
Više

Sirova čokoladna rolada s bananama
Sirova čokoladna rolada s bananama
Prije 351 dana Helena Jakoliš donosi vam fini čokoladni desert u kojemu ćete, vjerujemo, istinski uživati. Kombinacija kremastog namaza i banana, oduševit će zasigurno...
Više
Nutella cheesecake
Nutella cheesecake
Prije 351 dana Volite Cheesecake? Pronašli smo za vas jedan recept koji ujedinjuje slavni cheesecake i možda još slavniju Nutellu, a ako želite napraviti...
Više
dm Alnatura kuharica u zamjenu za 100 bodova
dm Alnatura kuharica u zamjenu za 100 bodova
Prije 351 dana Kad s prijateljima i obitelji pričamo o zdravoj prehrani i izboru namirnica, najčešća isprika je nedostatak vremena koji trebamo uložiti u...
Više
Brzinske pogačice za brzinski ručak
Brzinske pogačice za brzinski ručak
Prije 369 dana Maja Kefeček, autorica knjige Kruh i peciva već se dugi niz godina bavi proučavanjem i promicanjem zdrave i prirodne prehrane. Završila...
Više
Nije svaki klipič varaždinski klipič
Nije svaki klipič varaždinski klipič
Prije 428 dana Tradicionalni Varaždinki recept Dijana Lemon s portala Kuhari.com isprobala je davnih dana, a sada svoje umjeće izrade...
Više
Čokoladne bombice s datuljama i indijskim oraščićima
Čokoladne bombice s datuljama i indijskim oraščićima
Prije 413 dana Blagdani su gotovo nezamislivi bez čokoladnih kuglica, uvaljanih u šećer ili kokosovo brašno, punjenih bademima, orasima ili lješnjacima – sigurno smo...
Više
Božićna purica s kestenima
Božićna purica s kestenima
Prije 1135 dana Purica s mlincima je jelo koje se u kontinentalnom dijelu Hrvatske povezuje uz Božić i obično se priprema pečena u pećnici, tek ponekad...
Više
Best of božićni kolači
Best of božićni kolači
Prije 771 dana Niste još odabrali recepte za božićne kolače koji će se naći na vašem blagdanskom stolu ove godine? Ništa zato...
Više
Vruća lješnjak čokolada za hladne zimske noći
Vruća lješnjak čokolada za hladne zimske noći
Prije 413 dana Jeste li se i vi zaželjeli fine vruće čokolade koja vas može zagrijati u hladnim zimskim danima? Ako je odgovor potvrdan,...
Više
Video: Stubička pisanica s domaćim rezancima
Video: Stubička pisanica s domaćim rezancima
Prije 428 dana Ako bismo napravili popis zagorskih tradicionalnih mesnih jela prema njihovoj popularnosti na prvom bi se mjestu vjerojatno našla Purica s mlincima,...
Više
Kako napraviti domaću bučnicu?
Kako napraviti domaću bučnicu?
Prije 428 dana Iskoristite ponudu bundeva na tržnici i napravite ovo starinsko jelo koje predlaže Nena s portala Kuhari.com. Možda...
Više
Kruh s pivom po receptu Maje Kefeček
Kruh s pivom po receptu Maje Kefeček
Prije 427 dana Istini za volju, za ispeći kruh kod kuće potrebno vam je nekoliko sati, a ako ste prezaposleni ili preopterećeni dnevnim obavezama,...
Više
 Tisuće posjetitelja uživalo u Danima maslinovog ulja u Vodnjanu
Tisuće posjetitelja uživalo u Danima maslinovog ulja u Vodnjanu
Prije 437 dana Ovogodišnju je manifestaciju posjetio velik broj ljubitelja maslinovog ulja koji su tijekom tri dana imali prilike kušati mlada ekstradjevičanska maslinova ulja,...
Više
Održana treća manifestacije Pazi što jedeš
Održana treća manifestacije Pazi što jedeš
Prije 442 dana Treća po redu manifestacija „Pazi što jedeš“ održana je u petak i subotu, 8. i 9. studenog 2013. godine u Puli...
Više
 Priče o hrani - od mesa do moussea u VIP clubu
Priče o hrani - od mesa do moussea u VIP clubu
Prije 447 dana U srijedu, 6.11. 2013. u zagrebačkom je VIP klubu predstavljena knjiga: Priče o hrani - od mesa do moussea, poznate hrvatske...
Više
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Koja sladila koristim?