Lička pogača sa sirom
Lička pogača sa sirom
Svi ljubitelji tradicionalne ličke kuhinje dobro znaju kakav okus ima lička pogača. Ako ju još niste imali prilike probati, Kuhari.com i Igor Petek nude vam način kako da ju napravite. Gotova je za otprlike 50 minuta, ali odličan okus ovog ličkog specijaliteta u vašim će ustima potrajati puno duže. Sastojci za 4 osobe: - 3 jaja - 1 čaša kiselog mlijeka - 1 vrećica praška za pecivo - 1.5 dl ulja - 300 g naribanog sira - 250 g brašna - sol Priprema: U zdjelu razbijemo jaja i...
Više

Video: Pjena od čokolade i kestena
Video: Pjena od čokolade i kestena
Prije 733 dana Kesten i čokolada su i sami po sebi neodoljivi a kako izgleda ta savršena kombinacija pokazat će vam kuharica Ksenija...
Više
Njoki od ricotte
Njoki od ricotte
Prije 733 dana Ako tražite novo zanimljivo jelo koje je istovremeno i zdravo, Maja Matus s  Dalmatia Gourmande ...
Više
Pita od bundeve za Noć vještica
Pita od bundeve za Noć vještica
Prije 733 dana Uživali vi ili ne u Noći vještica, osmišljavali mjesecima svoj kostim i šminku ili smatrali Noć vještica još jednom...
Više
Pečena hokaido bundeva s parmezanom
Pečena hokaido bundeva s parmezanom
Prije 754 dana Sočne i zrele žute bundeve svakako su jedan od simbola jeseni. Međutim, ovog puta otputovali smo malo u Japan kako...
Više
Odaberite savršeno vino uz savršeno jelo
Odaberite savršeno vino uz savršeno jelo
Prije 739 dana Odabir dobrog i kvalitetnog vina više nije muška stvar ili stvar nekakvog prestiža. To je danas sve...
Više
Video: Zdrava i zasitna vege Cezar salata
Video: Zdrava i zasitna vege Cezar salata
Prije 812 dana Ovaj tjedan počnite s nečim laganim i osvježavajućim, a opet dovoljno hranjivim da vas opskrbi s pregršt energije. Kuharica Dunja...
Više
Svježi vrganji s preljevom od peršina
Svježi vrganji s preljevom od peršina
Prije 754 dana Protekli topliji jesenski dani bili su idealni za branje gljiva kojih je bilo u izobilju. Tako su se mnogi od...
Više
Drugi Zagorski chef je Ivica Žulj iz Termi Jezerčica
Drugi Zagorski chef je Ivica Žulj iz Termi Jezerčica
Prije 761 dana Glavno jelo „Medena priča Zagorja“ i desert „Simfonija zagorskih brega“ Ivici Žulju, chefu restorana Termi Jezerčica, donijeli su pobjedu...
Više
Palačinke nadjevene povrćem i ovčjim sirom
Palačinke nadjevene povrćem i ovčjim sirom
Prije 805 dana Palačinke, pa tko ih ne bi volio? Mogu se pripremiti na stotinu načina i nikad vas ne iznevjere. Mlada kuharica...
Više
 Masterchef orada na 3 načina
Masterchef orada na 3 načina
Prije 771 dana Čekate li s nestrpljenjem Masterchef 2012., najgledaniji kulinarski show u Hrvata i šire, koji je prošle godine osvojio široko gledateljstvo?...
Više
Mojito za petak
Mojito za petak
Prije 804 dana Pitate se kada je pravo vrijeme za jedan pravi mojito? Petak uvečer, nakon napornog radnog dana, kada vam je već...
Više
 Mate Janković kuhao na prvom Festivalu soli
Mate Janković kuhao na prvom Festivalu soli
Prije 775 dana Bogata polja ninske solane ugostila su mnogobrojne posjetitelje koji su pod okriljem jedinstvenog Festivala soli uživali u gurmanskim specijalitetima spravljenim...
Više
Baba ganoush - namaz od patlidžana i tahinija
Baba ganoush - namaz od patlidžana i tahinija
Prije 805 dana Pod egzotičnim nazivom Baba ganoush krije se osebujan namaz od patlidžana i tahinija karakterističan za bliski istok. Za njegovu pripremu...
Više
U sezoni rajskog povrća
U sezoni rajskog povrća
Prije 804 dana Rajčice su uistinu sezonsko povrće karakteristično za ljetne mjesece. Dolaze u mnogo varijanti; cherry rajčice, šljivar, velike rajčice... U svakom slučaju ne možete...
Više
Panna Cotta s malinama
Panna Cotta s malinama
Prije 805 dana U prijevodu s talijanskog panna cotta znači ˝kuhano vrhnje˝ te predstavlja lagan i osvježavajući desert koji je dušu dao za ljetne sparine. Odlično...
Više
Kolumne
Vaši članci
Pošalji svoj tekst i objaviti ćemo ga na portalu u rubrici Vaš kutak
pogledaj sve
Naturala Anketa

Jutro ne mogu zamisliti bez: