Advertisement

Pitaj stručnjaka

Dr.med.univ. Denisa Legac

Dr.med.univ. Denisa Legac

Dr. Denisa Legac  radi u sklopu svoje međunarodne privatne ordinacije u HR, USA i Austriji, a dugogodišnje iskustvo stečeno u radu sa klijentima koji se sučeljavaju sa strahovima, paničnim napadajima, pomanjkanjem samopouzdanja, depresijom te različitom bračno obiteljskom problematikom (preljub, seksualni problemi, rastave) prenosi na mali broj probranih klijenata koji su voljni dugotrajno i efektivno raditi na sebi te žele više od prosjeka. 

Dr. Denisa Legac radi s pojedincima, parovima, obiteljima te adolescentima. Dr. Legac psihoterapiju smatra interakcijom dvije individue - klijenta i terapeuta. Ta interakcija se može voditi na više različitih nivoa te na različite načine - ovisno o stilu te edukaciji terapeuta. Terapija je put kojim vas terapeut vodi te vas na tom putu navodi na raznorazne zaključke o vama samima, vašem poimanju svijeta te osobama i individuama u okolini. Mnoge stvari kroz koje prolazimo unutar terapijskog procesa nam se baš i ne sviđaju, a mnoge su itekako bolne, neke nas čak i jako razljute. Sve je to dio procesa unutar kojeg rastemo emocionalno, umno te duhovno. Taj put nije lagan te ne postoji instant rješenje.
 
 
 
 
 

 

Tražiš najbolje rješenje za svoj zdravstveni problem? Zanima te kako si pomoći na prirodan način? Želiš promijeniti način prehrane ili poraditi na svom izgledu? Ne brini, naši stručnjaci će ti pomoći svojim znanjem i iskustvom, a pitanje im možeš postaviti samo ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Prijavi se ovdje. Registriraj se ovdje.

Dr.med.univ. Denisa Legac

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se