Advertisement
Prirodna kozmetika

Osvoji parfem!

Nagradna igra na Naturala.hr! Prirodni osobni parfem, napravljen i osmišljen baš za tebe – daruje ti Slobodanka Poštić!

Osvoji parfem!

Slobodanka Poštić i Naturala.hr daruju ti prirodni osobni parfem -  napravljen i osmišljen samo za tebe! 

Slobodanku Poštić ste već zasigurno susreli na stranicama Naturala.hr. Zaljubljenica u svijet mirisa, jedna od najpoznatijih aromaterapeutkinja u Hrvatskoj i osoba koja je, po sudu mnogih aromaterapeuta, napisala ponajbolju aromaterapijsku početnicu (A kao aromaterapija) – u svojoj kolumni Pomiriši ovo, našim čitateljima redovito piše o čudesnom i bogatom svijetu prirodnih mirisa. 
 
Prirodna, a ne sintetska parfimeristika, je područje koje Slobodanku u posljednje vrijeme najviše zaokuplja i ispunjava svaki njen dan. Iz ljubavi prema mirisima nastala je tako i Mini radionica i Tečaj „Kreirajte vlastiti parfem“, a na stranici Aromaterapija. info mogu se naručiti i mirisni logo za vašu tvrtku i individualno kreirani parfem. 
 
Upravo jedan takav individualno kreirani prirodni parfem, Slobodanka vam daruje!
 
Što je to prirodna parfimeristika?  
Prirodna parfimeristika je nastavak drevnog umijeća stvaranja mirisnih proizvoda razvijanog tijekom cijele povijesti čovječanstva, a prekinutog polovicom 19. stoljeća kada su prvi jeftini sintetski mirisni spojevi počeli zamjenjivati skupe prirodne mirisne komponente. Da bi proširili paletu mirisnih materijala i poboljšali fiksiranje, kreatori prirodnih parfema su u paletu osim eteričnih ulja uključili i druge vrste prirodnih materijala poput konkreta, apsoluta, CO2 ekstrakata i različitih tinktura.
 
Današnjim kreatorima prirodnih parfema je dostupna nekad nezamisliva količina mirisnih komponenti i samo o njihovom znanju, talentu, vještini i mašti ovisi koliko će uspješne biti mirisne kompozicije koje će nuditi.- objasnila nam je Slobodanka u svojoj kolumni 
 
Kako se izrađuje osobni prirodni parfem – „potpis duše“? 
Izradi prirodnog osobnog parfema ili kako ga Slobodanka voli nazivati “potpisom duše” , pristupa se studiozno. Proces izrade osobnog parfema počinje konzultacijom s naručiteljicom/em. 
 
Tijekom tog razgovora se dobiva slika o njezinom/njegovom životnom stilu, ukusu i mirisnim preferencijama. Procjenjuju se reakcije na pojedine mirisne note i dobiva prvi izbor potencijalnih sastojaka budućeg parfema. Zatim se izbor dalje sužava, definiraju se komponente parfema i odlučuje se o njegovoj strukturi.
Proces zatim uključuje izradu dvije varijante parfema i slanje uzoraka. Nakon vremena dogovorenog za procjenu mirisa i dobivene povratne informacije se odlučuje da li je proces završen ili su, prije slanja završenog parfema, potrebne modifikacije mirisa.
 
Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?
Jedini uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri jest da ste registrirani korisnik/ica Naturala.hr (ako već niste registrirani - gornji desni kut, narančasti gumb REGISTRACIJA) te da ste spremni doći na na jednu mirisnu seansu sa Slobodankom - jednosatno savjetovanje za izradu osobnog parfema, u Mandragora centar, Kranjčevićeva 3a/I u vrijeme prema dogovoru.
 
Kako osvojiti osobni prirodni parfem?
Prekopajte po svojoj mirisnoj memoriji, prisjetite se mirisa bakinog svježe ispečenog kruha, đurđica koje ste ubrali u vrtu ili ruže koju ste dobili za maturu ...i na našu mail adresu info@naturala.hr pošaljite u dvije-tri rečenice opis omiljenog mirisa, na što vas asocira taj miris i zašto ga toliko volite. 
 
Uz to nam pošaljite i svoj nick na Naturali (ili mail adresu kojom ste se prijavili),  ime, prezime, dob i broj mobitela kako bismo vas mogli kontaktirati. 
 
Dobitnika nagradne igre objavit ćemo na stranicama Naturala.hr za točno 7 dana (5. listopada).
 
 
 

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.
  • Osvoji parfem!- komentira ZAKS ZAKS
    odli?an poklon za svaku sretnicu koja ga uspije osvojiti :)
  • Osvoji parfem!- komentira malaplava13 malaplava13
    baš zgodna nagradna igra, ja sam se prijavila, pa tko zna...samo, meni se od cvijeća više dopadaju teži mirisi. pravi sandal mi je san snova...:)
  • Osvoji parfem!- komentira fiolica fiolica
    odli?no, volim mirisati cvije?e

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se