Nekategorizirano

Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Svako korištenje portala Naturala.hr www.naturala.hr podliježe sljedećim navedenim uvjetima:

1. Portal Naturala.hr www.naturala.hr  (u nastavku Naturala.hr) u vlasništvu je tvrtke Nativa media j.d.o.o. 

2. Sve sadržaje objavljene na Naturala.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe . Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web siteu dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Naturala.hr .

3. Kopiranje je dopušteno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovom web siteu navedena

4. Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti.

5. Svi sadržaji koji su objavljeni na portalu Naturala.hr , uključujući vijesti, autorske članke, slike, sve informacije koje objavljuju  naši suradnici i kolumnisti Naturala.hr kao i bilo koji drugi materijal koji se nalazi na Naturala.hr, služi isključivo u informativne svrhe.

6. Naturala.hr  će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web siteu bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. 

7. Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da se portal Naturala.hr  ne smatra  odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja 

8. Naturala.hr zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja na stranici , u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

9. Naturala.hr objavljuje informacije naših oglašivača i suradnika kao i linkove trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu te ne preuzima nikakva jamstva za točnost istih niti preuzima odgovornost za sadržaj.

10. Sve diskusije korisnika unutar portala Naturala.hr (ankete, komentari, forum, blogovi i dr.) djelo su korisnika portala, a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava uredništvo portala Naturala.hr. Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika portala i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva Naturala.hr 

11. Naturala.hr sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje , prirodne načine liječenja te edukativnih  stručnih savjeta čija svrha  nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

12. Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Informacije koje sadrži  portal www.naturala.hr  nisu zamjena za bilo kakav profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju .

13.Korištenjem ovog portala podrazumijeva se da ste suglasni da Naturala.hr  neće biti odgovorna  za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. 

14. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili sve navedene uvjete korištenja portala.

www.naturala.hr