Advertisement
Nekategorizirano

Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Naturala.hr je lifestyle portal o svim aspektima zdravog življenja, u vlasništvu tvrtke Nativa media j.d.o.o. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate. Ako navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete s istim, molimo ne koristite ovu web stranicu.

Tko je naš korisnik?

Pod korisnikom ili krajnjim korisnikom podrazumijeva se svaka osoba koja na bilo koji način, posredno ili neposredno, koristi ili je koristila, pristupa ili je pristupila web stranici www.naturala.hr.  Nativa media zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje web stranice.

Naturala.hr zadržava pravo u svakom trenutku, bez prethodne obavijesti, promijeniti ili ukinuti bilo koji od ovdje navedenih uvjeta korištenja. U slučaju da dođe do promjene Uvjeta korištenja, a korisnik nastavi koristiti ovaj web portal, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja. Svaka eventualna promjena ili brisanje Uvjeta korištenja važeća je odmah po objavi na web stranicama portala Naturala.hr.

Zbog toga se savjetuje korisnicima da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

Autorska prava

Korištenje materijala i sadržaja ove web stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe, uz nužno poštivanje autorskih prava. Korisnik može s web portala preuzimati, ispisivati ili spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo i isključivo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.

Sadržaj koji se nalazi na ovom web portalu vlasništvo je tvrtke Nativa media te kao takav zaštićen zakonom, ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava te sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Nativa media nije nositelj autorskih prava na kompletnom vizualnom sadržaju ove internet stranice te je naznačeno tko je vlasnik autorskih prava tamo gdje je to potrebno naznačiti.

Zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, distribuiranje, kopiranje i/ili objavljivanje sadržaja ove internet stranice bez prethodnog izričitog odobrenja vlasnika. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorska prava.

Svako kršenje ove zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava ili kakvog drugog prava, te proizvesti neželjene učinke kao što je pokretanje raznih vrsta sudskih postupaka.

Sadržaj portala

Sadržaj portala Naturala.hr korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. Nativa media nije odgovorna za posljedice koje eventualno mogu nastati uporabom ovog web portala, kao ni za točnost, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije ili usluge pružene putem ove web stranice.  Naturala.hr nije odgovorna za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu oslanjanjem na informacije dobivene na ovom web portalu.

Naturala.hr sadrži linkove prema drugim internet stranicama i ne smatra se odgovornom za sadržaj na tim stranicama, kao ni za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na ovom web portalu. U slučaju da korisnik pristupiti internet stranicama trećih strana, čini to isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva isključenje odgovornosti tvrtke Nativa media.

Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora ne odražavaju nužno stavove uredništva. Komentari objavljeni na portalu Naturala.hr ne odražavaju stav vlasnika i redakcije, kao ni korisnika portala. Portal Naturala.hr nije odgovoran za sadržaj koji korisnik ili neovlašteni korisnik može postaviti na web stranice portala. Sadržaj koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja u bilo kojem trenutku može biti uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja.

Ograničenje odgovornosti

Korisnik je suglasan da je korištenje internet portala Naturala.hr isključivo na njegovu vlastitu odgovornost. Tvrtka Nativa media ne jamči ni na koji način da uporaba ove web stranice neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Korištenjem web stranice korisnik je suglasan da pristup ovom web portalu ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice, ili iz drugih razloga za koje nije odgovorna tvrtka Nativa Media.

Tvrtka Nativa media ni u kojem slučaju nije odgovorna ni za kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica www.naturala.hr. Korisnik je suglasan da se ovo odnosi na cjelokupan sadržaj web portala.

 

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se