Promocije

Marin Medak i Somat pripremili vrhunski kulinarski show na kuli Medvedgrad

U vatrometu okusa, boja, mirisa i aroma, u čarobnoj atmosferi viteške utvrde, uživali su brojni uzvanici

Marin Medak i Somat pripremili vrhunski kulinarski show na kuli Medvedgrad

Nezaboravan kulinarski doživljaj za brojne uzvanike pod zvjezdanim nebom na staroj Medvedgradskoj kuli priredio je poznati chef Marin Medak. Na večeri povodom predstavljanja noviteta brenda Somat, koji je razvio novu generaciju Somat tableta i gelova bez fosfata, Medak je oduševio za ovu prigodu posebno kreiranim gastro specijalitetima. Nesvakidašnji ambijent povijesne stare utvrde smještene na obroncima Medvednice s koje se pruža spektakularan pogled na grad Zagreb, bio je odlična kulisa za ovaj kulinarski show.

U odličnoj atmosferi uživali su gosti u posebnoj prezentaciji omiljenog kuhara i ljetnim specijalitetima. Tijekom večeri poslužena su vrhunska jela od najkvalitetnijih sastojaka prema posebnoj recepturi koju krasi karakterističan potpis Marina Medaka.

Marin Medak i Somat pripremili vrhunski kulinarski show na kuli Medvedgrad

U iscrpnoj prezentaciji i pripremi jela, Medak je s uzvanicima podijelio i koji kulinarski trik, a da bi posuđe nakon večere bilo besprijekorno čisto, Somat ima rješenje koje nudi maksimalnu učinkovitost. Nova generacija Somat gelova i tableta za strojno pranje posuđa razvijena je za još čišći okoliš, a bez kompromisa na učinkovitosti zahvaljujući korištenju limunske kiseline. Uz novu formulu, Somat fosfat free generacija proizvoda dolazi i u novom modernijem pakiranju, a premium segment, Somat Gold, posjeduje i efekt sušenja te integriranu snagu natapanja koja omogućuje uklanjanje tvrdokornih ostataka bez prethodnog ručnog pranja.

Marin Medak i Somat pripremili vrhunski kulinarski show na kuli Medvedgrad

Novi Somat proizvodi postižu stopostotnu učinkovitost i besprijekornu čistoću već na temperaturama od 40 stupnjeva, što omogućuje uštedu energije u usporedbi s pranjem na programima s višim temperaturama i smanjen utjecaj na okoliš.

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.