Advertisement
Predstavljamo

Neuromykon – pomoć kod neurodegenerativnih bolesti

Preparat pripravljen od ekstrakta ljekovitih gljiva usporava razvoj bolesti i poboljšava kvalitetu života kod demencija, Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i cerebrovaskularnih bolesti...

 Neuromykon – pomoć kod neurodegenerativnih bolesti
Neurodegenerativne bolesti su česte. Razne demencije, Alzheimerova bolest, Parkinsonova bolest, multipla skleroza i mnoge druge napadaju živčane sustave, otežavaju i ograničavaju njihovo funkcioniranje i drastično kvare kvalitetu života oboljelih, kao i ljudi koji se o njima brinu.
 
Uzroci su mnogobrojni i još nedovoljno razjašnjeni - od priona, upala, trauma, neravnoteže neurotransmiterskih sustava, autoimunih defekata, genetske predispozicije, do zagađenja iz okoliša i akumulirane oksidativne štete. Za mnoge od tih bolesti ne postoji pouzdana i pravodobna dijagnostika, a postojeće terapije pokušavaju tek usporiti štetu i olakšati simptome, katkad uz neugodne nuspojave.
 
Dr Myko San – zdravlje iz gljiva razvio je preparat NEUROMYKON –ekstrakt iz gljiva za koje su tradicionalne medicine Dalekog Istoka i najnovija znanstvena istraživanja dokazali snažno pozitivno djelovanje na živčane sustave, a bez toksičnih efekata NEUROMYKON već pokazuje značajne rezultate u prevenciji, ublažavanju i usporavanju razvitka ovih bolesti.
 
Neke ljekovite gljive, kao npr. Hericium erinaceus, sadrže hericenone i erinacine, tvari koje su in vivo pokazale najsnažniju poznatu stimulaciju izlučivanja tzv. faktora rasta živaca (NGF). Ti spojevi lako prolaze kroz barijeru krv-mozak i u samom mozgu djeluju na astroglijalne stanice, koje opskrbljuju neurone, potičući ih da luče NGF. Druge aktivne tvari (xylan, heteroxylan, proteoglikani, beta-glukani, nukleozidi, tirozinaza... ) iz gljiva kao što su L. edodes, G. lucidum i dr. snažno poboljšavaju mikrocirkulaciju u mozgu, osobito širenjem krvnih žila i sprečavanjem gubitka njihove elastičnosti. 
 
Tako NEUROMYKON ublažava i usporava razvoj Alzheimerove bolesti, cerebrovaskularnih bolesti, degeneracije mrežnice, Parkinsonove bolesti, multiple skleroze i dr. – poboljšavajući kvalitetu života oboljelih i njihovih bližnjih jer se NEUROMYKON preporučuje i za prevenciju, osobito osobama koje imaju genetsku predispoziciju obolijevanja od neurodegenerativnih bolesti.
 
Neuromykon se preporučuje i kod poremećaja koncentracije i za bolje učenje te ga mogu uzimati učenici, studenti, kao i poslovni ljudi. Sportašima NEUROMYKON može pomoći da postignu veću snagu, bolju koordinaciju i učenje pokreta, te brži oporavak mišića kao posljedice pojačane sinteze steroida, optimiziranja rada krvotoka i inervacije poprečnoprugastih mišića, a bez opasnosti od dopinga.

 

Istraživanja brojnih japanskih, američkih, kineskih, ruskih i dr. znanstvenika, od H. Kawagishija, Furukawe, Ishiguroa, Gaoa, Zhuanga, Knusela, Shnidmana, Sassa, Brodneya i mnogih drugih, dokazala su navedena djelovanja tvari iz ljekovitih gljiva na stanicama, kao i na pokusnim životinjama. Osim toga, provedeno je i nekoliko kliničkih ispitivanja u Japanu, koja su nakon šest mjeseci primjene tradicionalno pripremljenog lijeka pokazala velika i vrlo velika funkcionalna poboljšanja kod svih ispitanika.
 
Komponente iz gljiva iz kojih se proizvodi NEUROMYKON također su i na kulturama stanica i na pokusnim životinjama, pokazale iznenađujuće rezultate u prevenciji i oporavku od degeneracije mrežnice.
 
Način primjene:
Preparat se uzima oralno. Jedinična kura traje cca 15 dana. Radi boljih efekata predlaže se kontinuirana upotreba od 2 do 6 mjeseci, ili čak i duže, jer su poboljšanja često vidljiva tek nakon duže primjene.
 
Pakiranje:
Preparat čine dvije komponente - vodeni ekstrakt (2 boce od po 500 ml) i alkoholni ekstrakt (2 bočice od po 100 ml).
 
Doziranje:
Vodeni ekstrakt se uzima po 2 žlice (oko 35ml) tri puta dnevno. Alkoholni ekstrakt se uzima po 1 žličica (oko 5ml) tri puta dnevno. Može se uzimati zajedno ili odvojeno. Dobro se podnosi i nema toksičnih efekata.
 
 
Posjetite nas u Miramarskoj 109 u Zagrebu, možda i Vama možemo pomoći!
 
Pogledajte više:
 
 
 
 
SLIČNI ČLANCI:
 
 
 

 
 
  Neuromykon – pomoć kod neurodegenerativnih bolesti
 
 Neuromykon – pomoć kod neurodegenerativnih bolesti
 
Dr. Myko San - Zdravlje iz gljiva www.mykosan.com
Proizvodnja i promet dijetetskih preparata iz ljekovitih gljiva na temelju tisućljetnih iskustava stare kineske i japanske medicine i provjerenih rezultata najsuvremenijih znanstvenih istraživanja.
 
Prodaja:
Miramarska 109, Zagreb
tel./fax:  01/466 00 95       
 
Savjetovalište za korisnike:
U prostorijama Prodaje, Zagreb, Miramarska 109, svakog utorka od 14 do 17 sati, osobno ili na tel. 01/ 466 00 95, a u hitnim slučajevima po dogovoru.
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se