Advertisement

O autoru

Sunčana Seletković

Sunčana Seletković

Kolumna BUDI FIT MAMA

Autorica priručnika "15 minuta dnevno do vitkog tijela" Sunčana Seletković po zanimanju je dipl. ekonomist, a po vokaciji nutricionistički i fitness entuzijast s 27 godina iskustva. Zaposlena je žena i mama i poznati su joj izazovi kojima se moderne žene suočavaju u današnje vrijeme. Svoje iskustvo i znanje prenosi ženama kroz program Budifitmama i usmjerava ih na put prema zdravom i aktivnom životu. U Samoboru vodi Budifitmama studio gdje individualnim konzultacijama, osobnim treningom ili grupnim vježbanjem pomaže ženama da povrate svoju vitku liniju i izgubljeno samopouzdanje. 
 
Posjeduje ISSA certifikat za osobnog trenera te IFA certifikat iz sportske prehrane, aerobika i osobnog treninga i edukaciju na Institute for Fitness Professionals u Adelaidi, Novi Zeland.  Vodi razne radionice i predavanja na temu vježbanja i zdrave prehrane. Rođena je prije 47 godina u Bjelovaru. Djetinjstvo i školovanje provela je u Zagrebu. Diplomirala je 1990. godine na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu. Udana, majka jednog djeteta. Živi s obitelji u Samoboru. www.budifitmama.hr
 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se