Advertisement

O autoru

Valter Ajman

Valter Ajman

Kolumna ŠKOLA FITOAROMATERAPIJE

Dr. med. Valter Ajman, fitoaromaterapeut, rođen je 1968. godine u Rijeci. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Rijeci 1996. godine. Nakon diplome bio je zaposlen u KBC Rijeka. Od 1998. do 2004. godine radi kao liječnik u zapadnoj Africi. 2004. godine osniva Studio Aromedica, Centar prirodne medicine. 2005. završava edukaciju iz fitoaromaterapije u Aromaviti i tečaj akupunkture pri Hrvatskom društvu za akupunkturu i tradicionalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora. 2012. završava ciklus edukacije u francuskoj školi fitoaromaterapije Hippocratus.

Ljubitelj je i proučavatelj prirode i djelovanja prirode na ljudsko zdravlje. Autor je niza članaka objavljenih u riječkom Novom listu. Zalaže se za integrativni pristup medicini i liječenju, te da se fitoaromaterapija čvršće integrira u današnju modernu medicinu. Danas radi u Studiju Aromedica gdje pomaže ljudima da prirodnim putem riješe svoje zdravstvene tegobe, s naglaskom na prevenciju kako se bolest ne bi niti razvila. U suradnji sa Učilištem Profokus vodi verificirane edukacije iz fitoaromaterapije i prirodne kozmetike u Zagrebu, Rijeci i Splitu. www.aromedica.hr 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se