Advertisement

O autoru

Tanja Kraljić Strgačić

Tanja Kraljić Strgačić

Tanja Kraljić Strgačić je Ayurvedski terapeut, s diplomom California College of Ayurveda, jednog od vodećih Ayurveda studija u Americi. Trenutno živi u Los Anglesu, konzultacije radi putem skype-a/telefona, a njezine najnovije zdrave vijesti možete pratiti na blogu.

Tijekom ljetnih mjeseci konzultacije radi i u Zagrebu, te na prekrasnom otoku Ižu. 

Ayurvedu je učila od najutjecajnijih američkih i indijskih učitelja, pionira Ayurvede u Americi Dr. Vasant Lada i Dr. David Frawleya. Znanja aromaterapije (kao jedne od ayurvedskih terapija) stekla je učeći od Davida Crowa, najpoznatijeg američkog aromaterapeuta, dok je znanje o biljkama učila u školi jednog od najpoznatijih američkih herbologysta K. P. Khalsa i mnogih drugih darovitih učitelja. Na California College of Ayurveda stekla je i zvanje Ayurveda Massage Body Therapist.
 
U Hrvatskoj već 10 godina pohađa autogeni trening kod dr. Jadranke Škarice, a završila je i Reiki 1. i 2. stupanj. 
 
Prije Ayurvede, Tanja se bavila novinarstvom. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu Političkih znanosti i nakon 7 godina pisanja u Večernjem listu, pokrenula je vlastiti web portal www.adventure-sport.net 
koji je u samo dva mjeseca postojanja dobio ugledno Vidi priznanje kao NAJBOLJI OD NAJBOLJIH web portala u Hrvatskoj!
 
Adventure Sport prije nekoliko godina prepoustila je prijateljima kako bi se u potpunosti posvetila Ayurvedi. Uz konzultacije i predavanja, Tanja uživa u svojoj ayurvedskoj kuhinji kreirajući biljne pripravke i ulja, a trenutno najviše od svega – Ayurvedske čajeve – koje prodaje u ljekarnama na Beverly Hillsu, joga i wellness centrima, te mnogim dućanima diljem Los Angelesa.
 
Tanja duboko vjeruje da svaki čovjek svojom unutarnjom snagom i znanjem može izliječiti svaku bolest. Smatra da svatko u sebi nosi Iskru Svemira, iskru božanskog u sebi:
 
"Dopustite si osjetiti tu iskru božanskog u sebi, dopustite si, jednostavno, biti. Na tom putu pomoći ću vam znanjem Ayurvede… Prateći iscjeljujući zov Prirode… U nama i oko nas."
 
U miru i zdravlju,
Tanja Kraljić Strgačić
Ayurvedski Terapeut
 
Blog:  http://lightofayurveda.wordpress.com
Kontakt mail: tanja@lightofayurveda.com
 
 

 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se