Advertisement

O autoru

Mirela Ilenić

Mirela Ilenić

Kolumna MIRELA & AROMA

Mirelina priča započinje kupnjom prve kreme u pubertetu, kad je s mamom ušla u ljekarnu u potrazi za rješenjem za pubertetske prištiće i mitesere. Gospođa u bijeloj kuti bila je besprijekorno uređena, fino ispeglane kute, uredne kose i njegovanih ruku te je svojim znanjem i pojavom ostavila snažan utisak. Taj je susret zacrtao Mirelin profesionalni razvoj – od upisivanja srednje farmaceutske škole, staža u ljekarni do ulaska u farmaceutsku industriju. Tijekom 15 godina rada u jednoj farmaceutskoj tvrtki, prošla je put od proizvodnje, prodaje, razvoja pa do stručnog medicinskog suradnika.

Proučavajući sastojke kozmetike, interes su joj sve više i više privlačila eterična ulja. Upoznavši dr. Stribora Markovića, mag. pharm, otvorila su joj se još jedna vrata - vrata aromaterapije. Uvjerena u djelotvornost i snagu eteričnih ulja, upisala je školu fitoaromaterapije kod dr. Stribora. Premda je fitoterapija bila jako zastupljena, njezina ljubav i naklonjenost ipak je ostala na aromaterapiji i kozmetici. Već dvije godine održava radionice izrade prirodne kozmetike za ljekarnike, ali i za ljude koji jednostavno vole i bave se home-made izradom prirodne kozmetike.

Njezin put i misija je širiti znanje.

E-mail: mirela.istepancic@gmail.com

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se