Advertisement

O autoru

Lea Brezar

Lea Brezar

Kolumna IZ JEDNOG OSOBNOG ISKUSTVA

Lea Brezar je poduzetnica s dugim stažem pisanja pjesama koje piše od svoje 14 godine. Kaže kako ih ima 350, a svakim je danom ta brojka sve veća. Autorica je knjige pjesama Oda godinama. No, pjesme nisu jedino što Lea piše jer je objavila i dječju priču Crveni Planet te knjigu o specifičnom načinu poslovanja – Izvan okvira. Zašto specifičnom? "Zato što na kraju dana, kada podvučem crtu okrenuvši se iza sebe, vidim samo jedno: danas sam se trudila biti bolja nego jučer", kaže Lea.

Kao šećer za ljeto 2016. izdala je još jednu knjigu, priručnik za preživljavanje (nakon padova) “DA, I?” u kojem je podijelila svoja iskustva i ponavljala jednu ideju koju, ako je usvojimo, za nas postaje oslobađajuća – DA, I? Sve teme o kojima pišem u svojim knjigama, duboko su utkane u njen život i čvrsto vjeruje da ćemo mijenjajući svoja uvjerenja svijet ostaviti nekim boljim mjestom no što je to bio prije nas. Također, i da je ljubav ono jedino, iz čega sve treba nastati. Kaže kako njene pjesme to jesu, njene priče to jesu, isto kao i njena knjiga o neobičnom načinu poslovanja.

Sretno je udana, živu u Zagrebu s dvije kćeri, suprugom i mačkama.

www.leabrezar.comwww.dhar-media.hr 

E-mail: lea.brezar@gmail.com. Pronađi Leu na Facebooku

 

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se