Advertisement

O autoru

Kemig  d.o.o.

Kemig d.o.o.

Kolumna RADIONICE PRIRODNE KOZMETIKE by KEMIG 

Kemig je farmaceutska tvrtka koja je osnovana još 1992. godine. Tijekom proteklih godina njezini osnivači, mr.sc. Elizabeta Marok Grilec, mag.pharm. i Krešimir Grilec, dipl.ing., vođeni vizijom farmaceutske kvalitete i znanstvene izvrsnosti, izgradili su povjerenje struke u Hrvatskoj i nekoliko susjednih zemalja, čime je Kemig postao hrvatski lider za farmaceutske i kozmetičke sirovine.

Slijedeći izvrsnost, pouzdanu kvalitetu i regulativu farmaceutske struke, opravdano smo osigurali epitet najpouzdanijeg partnera zdravstvenih stručnjaka. Gotovo 20 godina rada sa ljekarnicima, liječnicima i industrijom čini nas kompetentnim partnerom prvog izbora za nova terapijska rješenja, gotove proizvode i magistralne pripravke u budućnosti.
 
Kemig je zastupnik i velikog broja vodećih svjetskih brandova iz područja farmaceutike, kozmetike i prirodnih sirovina i proizvoda.
 
 
 

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se