Advertisement

O autoru

Ivka Armanda Todorović

Ivka Armanda Todorović

Kolumna ZAPLEŠI ŽIVOT!

Ivka Armanda Todorović je suvlasnica i sukreatorica Angelsa Body and Emotions koncepta, instruktorica i motivatorica koja strast pretvara u stvarnost. Za sebe kaže kako je sretna i ponosna suvlasnica te suosnivačica studija Angels, koji je postao svojevrsan pokret među ženama, spajajući fizičku aktivnost s radošću druženja, upoznavanja sebe i avanturom proživljavanja vlastitih emocija.
 
Novinarka je po struci, no svoj je poziv otkrila  vodeći Body and Emotions satove u Angelsu te spajajući ljubav prema ženama, psihologiji, plesu i samospoznaji u fitness koji to zapravo nije. Oduvijek je voljela pisati, a njene misli i poruke često inspiriraju druge. Upravo ta inspiracija i strast u svakom djeliću života, Ivkina su misija i svrha.
 
Angels Body and Emotions pokret natjerat će vas da osjetite svaki milimetar svoga tijela, svaki otkucaj srca, energiju koja struji prirodno kroz vas. Ivka vjeruje da svaka žena u sebi ima pravu boginju i želi inspirirati sve žene da otkriju svoju. 
 
Kaže kako se nikada se kao sada nije osjećala živom i snažnom. Zahvaljujući pokretu koji ujedinjuje tijelo i pokret, iz djevojke je izrasla u snažnu i samopouzdanu ženu koja snove pretvara u javu, osjeća sebe i uvijek iznova otkriva neke nove svjetove unutar svog srca i tijela. Angels je njena avantura, a otkrivanje ljepote i slobode u svakoj ženi, njena misija…
 
A ova kolumna neka bude dijelom te priče, u njoj ćete pronaći iskrena i topla razmišljanja i doživljaje iz Ivkina života s kojima ćete se poistovjetiti i koji će vas motivirati da vjerujete u sebe i budete sretne - uvijek! www.angels.com.hr
 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se