Advertisement

O autoru

Irena  Brbić

Irena Brbić

Kolumna HOMEOPATIJA I MI 

Irena Brbić  je diplomirala na Odsjeku za romanistiku Filozofskog fakulteta u Zagrebu kao prof. francuskog i španjolskog jezika s književnošću. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu studirala je na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje – MBA.

Prvu diplomu iz klasične homeopatije je stekla 1998. kroz program London College of Classical Homeopathy (LCCH), a homeopatsku edukaciju je nastavila u Grčkoj gdje je diplomirala 2010. na International Academy of Classical Homeopathy (IACH). Studira na poslijediplomskom znanstvenom studiju homeopatiju i integrativnu medicinu na University of Central Lancashire u Velikoj Britaniji.
 
Irena kombinira kliničku praksu i podučavanje. Voditeljica je škole homeopatije International Academy of Classical Homeopathy (IACH) za Hrvatsku. Vodi multi-disciplinarni centar za integrativne i komplementarne terapije u Zagrebu od 2010. godine. Klasična homeopatija, NAET®  i Tomatis®  su glavne komponente u njenom radu s korisnicima.
 
2012. godine otvorila je prvi autorizirani Tomatis® Institut u Hrvatskoj - Tomatis® Centar Zagreb koji  je dio međunarodne mreže četiristotinjak svjetskih centara  koji koriste Tomatis® metodu.  Tomatis® Centar Zagreb pruža holistički pristup obrazovnim iskustvima i razvoju, s naglaskom na čovjeka. Irenin cilj je osobni rast korisnika kroz metode koje ispunjavaju zahtjeve svakog pojedinca, djeteta ili odrasle osobe i stvaranje preduvjeta da svako dijete dosegne svoj puni potencijal i odrasta u zdravu, kreativnu i sretnu osobu. U postizanju svojih ciljeva  Tomatis® metodu dopunjuje ostalim holističkim metodama; klasičnu homeopatiju i NAET®. Članica je  međunarodnog udruženja certificiranih Tomatis® konzultanata (IACRTC).
 
 

 

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se