Advertisement

O autoru

Gordana Hegić

Gordana Hegić

Kolumna ZDRAVLJE IZ KOŠNICE 

Gordana Hegić, rođena 17.6.1976. u Zagrebu, doktorantica je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu (katedra za pčelarstvo). Od 2007 godine član tima za senzoričko ocjenjivanje meda na natjecanjima u Hrvatskoj, član svjetske organizacije COLOSS i član Hrvatskog apiterapijskog društva. Predavačica je za pčelarske udruge i građanstvo s temama o svakodnevnoj upotrebi pčelinjih proizvoda u prehrani, kao i primjeni pčelinjih proizvoda u kozmetici- njezi kože. 

Znanstvenim pristupom i višegodišnjim radom nastala je linija kozmetike s posebnom namjenom zajedničkog naziva Apiaromaterapija koja ujedinjuje pčelinje proizvode (med,vosak, propolis), eterična ulja te hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje u potpuno prirodne kreme jedinstvene recepture i postupka proizvodnje zaštićene u DZIV RH. Kozmetika ne sadrži konzervanse, punila, umjetne boje i mirise. Svi proizvodi i pripravci vezani uz apiterapiju i apiaromaterapiju plod su dugogodišnjeg učenja i rada, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i dokaza o najstarijem načinu upotrebe pčelinjih proizvoda u održavanju zdravlja i sprečavanju bolesti. www.biorad-apiterapija.hr 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se