Advertisement

O autoru

Dunja Gulin

Dunja Gulin

Dunja Gulin je svoju prvu kuharsku edukaciju stekla u Istri, u starinskim kuhinjama svojih nona, roditelja, teta i obiteljskih prijatelja. Nakon studija i intenzivne edukacija na području zdravih stilova pipreme namirnica u Hrvatskoj i inozemstvu, krenula je sa autorskim projektom Rentaj Chefa, te s vođenjem radionica i poduka kuhanja baziranih na mediteranskim, vegetarijaskim, veganskim, makrobiotičkim te sirovim stilovima pripreme namirnica.

 

Autorica je tri kuharice:  
Doručak (Planetopija, 2008.) 
 
 
 
 
Raw Food Kitchen (Ryland Peters & Small, 2012.) 
 
 
 
 
The Vegan Baker (Ryland, Peters & Small, 2013.) 
 
 
Više o Dunji, njenim receptima, radionicama i svakodnevnim kulinarskim avanturama možete pronaći na www.rentajchefa.com i na Facebook stranici Rentaj chefa, a od nedavno i na portalu Naturala.hr.
 
 
 

 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se