Advertisement

O autoru

Branimir Dolibašić

Branimir Dolibašić

Kolumna DNEVNIK NUTRICIONISTA

Branimir Dolibašić je diplomirani nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda. Usko područje interesa su mu dijeta i mršavljenje, dodaci prehrani i stručna podrška prodaji. Već 20 godina je aktivan u javnoj komunikaciji tema vezanih uz nutricionizam, sudjeluje u radu i podržava aktivnosti strukovnih i nevladinih udruga na području zdravlja i zdravstvenih inicijativa. U tom cilju radi stručna predavanja i edukacije, piše članke iz područja nutricionizma i prehrane te sudjeluje u radu udruga. Radi posao stručnog suradnika uz nutricionističke poslove i diet coaching.

Smatra kako su zdravi odabiri i pravilna prehrana integracija su načina života, misli i osjećaja te fizičke aktivnosti. Bilo da smo svejedi, vegani ili fleksitarijanci, tijela su nam ista i imaju programirane potrebe koje valja osigurati na njihovu čim veću dobrobit i dug život. Ono smo što jedemo, što je na jelovniku i u košarici izbor je trenutka, ali i vlastite budućnosti. www.dolibasic.nutricionizam.com

 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se