Advertisement

O autoru

Ben Ralston

Ben Ralston

Ben Ralston odrastao je, živio i radio u Londonu, no sada s obitelji živi u Sloveniji, nedaleko Zagreba. Duhovni je učitelj, iscjelitelj, učitelj joge i pisac. Svrha njegova rada je podržavanje evolucije osoba te globalne evolucije čovječanstva, a temelji se na jednostavnom uvidu da su uzrok našim problemima traume, te da se oslobođeni posljedica trauma svi mi okrećemo miru, ljubavi i jednostavnosti.
Iz svoga doma Ben vodi uspješnu međunarodnu terapeutsku praksu, podučava na radionicama i predavanjima, te vodi povlačenja. 

Više o njegovu radu naći ćete na web stranici benralston.org ili na njegovu blogu http://www.benralston.blogspot.com, a rado komunicira i putem svoje stranice na Facebooku http://www.facebook.com/RalstonBen

 

Sve kolumne

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se