Predstavljamo

Mozzarella – neizostavan dodatak kreativnoj talijanskoj kuhinji

Napravljena prema 131 godinu staroj recepturi Galbani mozzarella pravi je užitak za vaše nepce

 Mozzarella – neizostavan dodatak kreativnoj talijanskoj kuhinji
Ukusno jelo, osim kvalitetnih sastojaka, čine mašta, prijatelji i opuštena atmosfera. Poznato je da hrana ima bolji okus u društvu, a opuštanje s prijateljima najbolje je ljeti, baš kao i guštanje u mediteranskoj kuhinji. Popularna talijanska kuhinja na stolove donosi raznolikost i bogatstvo okusa, svježe začinsko bilje, sočne rajčice i maslinovo ulje, te naravno, mozzarellu. 
 
 
 
Legenda kaže da je mozzarella prisutna u Italiji otkada se pamte sirevi, te da je nastala slučajno kad su grumeni sira neplanirano upali u vrelu vodu. 
 
Galbani Mozzarella jedina je izvorno talijanska mozzarella koju možete pronaći na tržištu. Nastaje po pravoj tradicionalnoj talijanskoj recepturi, staroj 131 godinu, a svojom svježinom oduševljava ljubitelje prave talijanske kuhinje.
 
 
 Mozzarella – neizostavan dodatak kreativnoj talijanskoj kuhinji
 
 
Galbani Mozzarellu možete pronaći u najpopularnijem pakiranju od 125 g koje je idealno za spremanje svježih salata i laganih jela od tjestenine; maxi pakiranju od 200 g s kojim možete razveseliti cijelo društvo, te u posebnom, dry pakiranju, idealnom za pripremu pizza i drugih pečenih jela. Novost na hrvatskom tržištu su Galbani Mozzarella mini školjkice koje se odlično slažu s tjesteninom i salatama, a zahvaljujući svom specifičnom obliku, ne trebate ih rezati već samo prosipati po omiljenom jelu. 
 
 
 Mozzarella – neizostavan dodatak kreativnoj talijanskoj kuhinji
 
 
Imate li i vi svoj recept za idealno druženje - prijatelje uz gitaru, obitelj okupljenu oko stola, vesele trenutke s prijateljicom ili opuštanje pod suncobranom - ovjekovječite ga fotoaparatom i podijelite sa svima u kreativnom natječaju na www.galbani.hr.  
 
 
 
 

Komentiraj članak:

Članak možeš komentirati ako se prijaviš preko Facebooka ili ako si registrirani korisnik prijavljen u sustav. Registriraj se ovdje. Prijavi se ovdje.