Advertisement
Predstavljamo

Mlada zelena pšenica u medu za jači imunitet

Kombinacija koja djeluje povoljno na imunitet i snagu organizma - i ti možeš osvojiti jedan od tri preparata Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu!

Mlada zelena pšenica u medu za jači imunitet

Mlada pšenica ima dugu tradiciju visokokvalitetne i djelotvorne hrane. Ona je aktivan tjelesni pročistač koji djeluje detoksificirajuće na limfni sustav, krvotok, jetru i  gastrointestinalni trakt. Ona neutralizira i odstranjuje toksine i slobodne radikale iz organizma. 

Ona je iznimno bogat izvor klorofila. Izvrstan je prirodni antioksidans i biostimulator koji pročišćava organizam, djeluje protuupalno i nutritivno.
 
Mlada pšenica je i bogat izvor vitamina, organskih minerala, 18 aminokiselina, nekoliko stotina različitih enzima koji se ne mogu naći niti u jednoj drugoj hrani, hormona i klorofila koji je najvažniji prirodni nutrijent. Klorofil je zeleni pigment koji nalazimo u listovima biljaka koji pomoću Sunčeve energije pretvara ugljični dioksid i vodu u kisik i jednostavne šećere i bez kojeg bi postojanje na Zemlji bilo nezamislivo. 
 
Samo 1 žličica praha mlade pšenice ekvivalent je 600 g svježeg povrća i voća - mrkve, celera, peršina, špinata, paprike, naranče...
 
Mlada zelena pšenica u medu za jači imunitet
 
Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu za jačanje imuniteta!
 
Još jedan, jedinstveni dodatak prehrani tvrtke B plus d.o.o. nastao integracijom mlade zelene pšenice i bagremovog meda. 
 
Mlada zelena pšenica je prirodni izvor organskih minerala,  vitaminima, enzima i aminokiselina sa značajnijom količinom klorofila, beta-karotena i željeza. 
 
Med bagrema je 100% prirodna i čista hrana koja sadrži kvalitetne aminokiseline, lipide, minerale i vitamine, te  oligosaharide ljekovitog djelovanja. Med posjeduje izrazita energetska svojstva, zahvaljujući visokom sadržaju jednostavnih ugljikohidrata koji se trenutno oslobađaju u krv, na organizam djeluje kao trenutno grivo i potiče oslobađanje energije. Današnja znanost govori da med, iako je sladak, u pravoj dozi  ne šteti dijabetičarima.
Sadržaj desetak vitamina daje medu posebnu vrijednost: vitamin B1, B2, B3, B5, B6, K, C, E i karotin.
 
Koja su djelovanja Liquid sun - Mlade zelene pšenice u medu?
 
Mlada zelena pšenicom u medu brzo se  i potpuno resorbira u organizmu pa poboljšava rad svih organa, potiče umnu i fizičku aktivnost, povećava imunitet, daje snagu čitavom organizmu i potpomaže održavanju čvrstoće kostiju, stimulira produkciju hemoglobina u krvi. Ima antiseptičko djelovanje radi čega poboljšava otpornost organizma na infekcije i zaraze. Hidroskopna je te veže i izbacuje suvišnu vodu iz organizma; ima pozitivan učinak na simptome poput hunjavice, grlobolje, prehlade i suhog kašlja. Čisti krv od toksina, pomaže u smanjivanju kolesterola u krvi, poboljšava apsorpciju lijekova, čini ih djelotvornijim, te štiti organizam od štetnih ostataka istih. 
 
Bagremov med u svom sastavu ima najveći udio fruktoze, a manje glukoze, pa blagotvorno djeluje na održavanje ravnotežnog nivoa glukoze u krvi. Pojedine vrste meda imaju različiti glikemijski indeks, pa on, ovisno o vrsti, iznosi od 32 do 85, što znači da se pojedine vrste mogu dati i dijabetičarima i osobama sklonim obolijevanju od te bolesti. Najmanji glikemijski indeks ima med bagrema (prema znanstvenim istraživanjima pokazano da med dobiven iz bagrema ima glikemijski indeks 32). 
 
Integracijom mlade zelene pšenice i meda dobili smo balansiranu formulu duple učinkovitosti na imunitet. 
 
Koji su pozitivni učinci Liquid suna - Mlade zelene pšenice u medu?
 
- kratkotrajno i dugotrajno pozitivno djelovanje na pojačanu obrambenu sposobnost organizma
 
- korekcija vitaminsko-mineralnog statusa uslijed nepravilne i neredovite prehrane
 
- smanjenje štetnog djelovanja toksina, protuupalno  i antiseptičko djelovanje
 
- lakši i brži oporavak kod osoba narušenog zdravstvenog statusa 
 
- pomoć u održavanju kardiovaskularne funkcije, kod anemija i snižavanje kolesterola u krvi 
 
- konstantna konzumacija mlade pšenice u medu jača bijela krvna zrnca u borbi protiv virusnih oboljenja i bakterija, kao i pri terapiji zračenjem (reducira broj patogenih bakterija i smanjuje nastajanje upalnih procesa i gubitka tjelesne težine uslijed takvih terapija)
 
- blagotvorno djelovanje na želučanu i crijevnu sluznicu
 
Mlada zelena pšenica u krem medu od bagrema blagog je i ugodnog okusa, ekološki dodatak prehrani namijenjen djeci i odraslima kao pomoć kod raznih stanja, te za dugovječniji i kvalitetniji život!
 
Elementi koji nedostaju u Vašim stanicama mogu se svakodnevno dobiti ovim pripravkom izbalansirane formule duple učinkovitosti na zdravlje i vitalnost. 
  
Dostupno u ljekarnama, biljnim ljekarnama, bio&bio trgovinama, trgovini Garden, Alter natura u Garden Mallu  i ostalim trgovinama zdrave hrane.
 
Proizvođač: B Plus d.o.o. http://www.liquidsun.com.hr
 
 
 Nagradna igra: Osvoji preparat Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu!
 
Naturala.hr i B plus d.o.o. daruju 3 čitatelja s
1 preparatom Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu
 
Nagradno pitanje: 
  
Koliko aminokiselina sadrži mlada zelena pšenica?
a) 3
b) 9
c) 18
 
Što trebam učiniti da bih dobio nagradu? 
 
- Morate biti registrirani i punoljetan korisnik i odabrati ispravan odgovor na našu abc pitalicu.
- Odgovore šaljite na info@naturala.hr  
- U subject maila obavezno stavite naziv nagradne igre Osvoji preparat Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu!
 
Što treba navesti u prijavi?
 
U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, nick na Naturali, adresu i broj telefona/mobitela.
 
Do kada traje nagradna igra?
 
Nagradna igra traje od četvrtka, 19. siječnja do utorka 24. siječnja 2012. godine.
Imena nagrađenih, izvučenih metodom slučajnih brojeva, objavljujemo 25. siječnja, u srijedu.
 
Sretno!!!
___________________________
 
 
25. siječanj 2012. 
 
NAGRADU SU OSVOJILI!!!
 
Objavljujemo dobitnike nagradne igre Osvoji preparat Liquid sun – Mlada zelena pšenica u medu!
Slučajnim odabirom došli smo do imena pobjednica ove nagradne igre koji su ispravno odgovorile na naše nagradno pitanje: Koliko aminokiselina sadrži mlada zelena pšenica?
Točan odgovor je c) 18 aminokiselina
 
Nagradu su osvojile:
 
1. Rea Lujić (Ecume)
2. Ivana Kovačiček (ivana1589)
3. Irina Vugrinec(07nina)
 
Čestitke dobitnicama!
 
 
 
 

Komentiraj članak:

Želimo čuti tvoj glas - članak možeš komentirati ako si prijavljen/a preko Facebooka.

Naturala.hr posvećuje veliku pažnju zaštiti osobnih podataka. Stoga smo u skladu s novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) nadogradili politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo osigurali što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naše web stranice. Daljnjim korištenjem web stranice Naturala.hr suglasni ste s korištenjem kolačića.

Više informacija o Politici kolačića pročitajte ovdje.

Slažem se